Richard Šíma
18. února 2013 • 06:00

Kouč Martin Pulpit i Milan Baroš svou šanci v Baníku využijí

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Milan Baroš se vrací do Baníku, kouč Martin Pulpit bude mít v týmu hvězdu první velikosti. Jak asi bude fungovat spojení velmi emotivního trenéra, který pro drsný výraz daleko nejde, a hráče, jenž ve své kariéře poznal takové velikány, jakými jsou Houllier, Benítez, Brückner, Rijkaard a další?



Tato souhra bude klapat. Pro oba je totiž jejich vzájemné setkání velkou šancí. Jedenatřicetiletý útočník má touhu dokázat okolnímu světu, že má na mnohem víc než jen zápas co zápas sedět na tribuně.

A dost možná ještě úplně nestrávil svůj hořký konec v reprezentaci. Pokud by znovu začal střílet góly a ještě se dočkal úspěšného zahraničního angažmá, nebylo by pro něj většího zadostiučinění.

A trenér Pulpit? Nedávno si v rozhovoru pro deník Sport posteskl, že mu osud zatím nedopřál vést špičkový prvoligový tým. Teď má možnost pomoci zpět do dobré formy špičkovému hráči, jehož výkonnost může výrazně pomoci i Baníku. To je velká šance vylepšit si vlastní trenérské renomé.

Pulpita a Baroše čekají necelé čtyři měsíce vzájemné spolupráce, která může pomoci oběma. Tu šanci si vzájemně nepokazí.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud