Romana Barboříková
21. ledna 2017 • 20:10

Ledecká má svou hlavu a teď se to vyplácí. Jak dlouho ale?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bylo jí zle. Dokonce tak, že si sama Ester Ledecká řekla o day-off (volno). A to u ní rozhodně nebývá zvykem, většinou naopak žadoní o přídavek v tréninku. Její energie je, zdá se, nevyčerpatelná.



I když jí mnoho sil před náročným sjezdem v Garmisch-Partenkirechenu sebraly zdravotní obtíže, ona přesto byla rozhodnutá, že to prostě chce zkusit a chce startovat. A vyplatilo se. Zajela svůj životní závod – 13. místo ve sjezdu.

Bylo na ní ale vidět, že jí není pořád úplně dobře. A přesto novinářům rozdávala ochotně rozhovory jeden za druhým.

Ani ona však není Terminátor, ačkoliv jezdí v kombinéze superhrdinky. Sama si sice nepřipouští, že by své tělo měla už šetřit, obzvlášť, když stále kombinuje alpský snowboarding a lyže. Ale její trenéři jsou si toho moc dobře vědomi a pořád jí to kladou na srdce.

Ačkoliv ji totiž teď tělo poslouchá, může mu jednou dojít trpělivost a vypovědět služby. Už se s tím setkala na olympiádě v Soči, kdy ji potrápila záda. A to tehdy závodila pouze na snowboardu.

Na olympiádě v Pchjongčchangu 2018 chce závodit jak na „prkně“, tak i na lyžích. Tak Ester, pozor, chce to i víc odpočinku.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud