Tomáš Hertl
Premium
13. prosince 2021 • 14:25

Hattrick je běžný pro Ovečkina, ne pro mě. Toužím po olympiádě, ale…

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ TOMÁŠE HERTLA | Jo! Další výhra, další gól. Tohle byl vážně parádní týden! Právě jsem přijel domů po duelu s Dallasem, urvali jsme strašně důležité body. Snad po měsíci máme poprvé mezi zápasy aspoň dva dny pauzu, takže si můžeme trošku odpočinout. Až do Vánoc máme volnější rozpis, čekají nás ale strašně důležitá utkání.



Vtipné je, že jsme s Dallasem hráli teprve podruhé za poslední tři roky. Jindy je to náš tradiční soupeř, co ale přišel covid, vůbec s nimi nehrajeme. Odešel k nim náš kapitán Joe Pavelski, už tu není tři roky a na ledě jsme se doteď potkali jednou. Bylo to zvláštní, viděli jsme se po dlouhé době. Proti spoustě týmů teď ale hrajeme poprvé po velké pauze.

O to víc jsem rád, že jsem dal proti Pavsovi gól. Musím říct, že byl hodně vydřenej! Motal jsem se kolem branky a puk mě trefil do stehna. Každopádně gól je prostě gól, počítají se všechny stejně. Těch hezkých jsem už dal v sezoně dost, bylo načase tam dát i takového šmudlu. Ta branka vlastně dost charakterizuje náš hokej. Nemáme v San Jose takové skills, jako mají ostatní. Máme to vydřené. Nahazujeme puky, rveme se o ně. Talent nám chybí, ale o to víc máme jiné věci.

O moje osobní statistiky mi vážně vůbec nejde, ale samozřejmě jsem šťastný, že jsem se teď rozstřílel. Že můžu týmu pomáhat i góly. V posledních čtyřech zápasech jich mám šest, proti Calgary se mi povedlo nasázet hattrick. Můj čtvrtý v kariéře. Od začátku sezony se cítím dobře, ale ne vždycky vám to tam takhle padá. Góly se ode mě však očekávají.

Pořád říkám, že jsem spíše nahrávač než střelec, ale v této sezoně to zatím tak nevypadá.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud