Tomáš Hertl
Premium
14. března 2022 • 11:50

Já a Boston? Spekulace budou vždy. Gólově suchý únor byl těžký

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Právě jsem přijel domů. Před hodinou jsme dohráli zápas s Los Angeles. Na rozhovory jsem tentokrát nemusel, dal jsem si rychlou posilovnu a mazal jsem. Vyhráli jsme 5:0, takže nálada byla fantastická. Mně se povedlo dát dva góly, paráda. Jsme rádi, že jsme proti Kings dokázali vyhrát podruhé v řadě, podali jsme dva dobré výkony. Taky potěší, že jsme zvítězili větším rozdílem, na konci zápasu jsme si užili trochu pohody, což je pro nás dost nezvyklé.



Oba moje góly byly fakt „vydřené“. Z brankoviště jsem puk dorazil do prázdné branky. Jsem šťastný, protože právě takových gólů jsem v sezoně moc nedal. Je důležité, že někdy přijde zápas, kdy se to k vám odrazí a dostanete to v podstatě zadarmo. Po druhé trefě jsem se až smál. Nahrál jsem puk, obkroužil jsem celé útočné pásmo a do branky dojížděl ze třetí vlny, kdyby náhodou něco. A kotouč zrovna vyplaval přesně mně na hůl před prázdnou bránu.

Snad mi to tam zase začne padat. Bohužel jsem si dal gólově suchý únor. Dvanáct zápasů v řadě jsem se neprosadil. Pro hráče jako jsem já, je to strašně těžké.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud