Vladislav Šavrda
12. července 2022 • 12:30

Djokovičův triumf s hořkými počty. Tohle mohl vymyslet jen pitomec

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Finále mužské dvouhry Wimbledonu mělo dobrou úroveň. Když se budu po padesáté dívat na souboj Rafael Nadal vs. Novak Djokovič, budu si k tomu muset otevřít minimálně dvě lahve vína, abych vydržel všechny rituály, které tam jsou. Zatímco na finále mezi Djokovičem a Nickem Kyrgiosem jsem se díval s chutí.



Tenis potřebuje takovou osobu. Býval jí John McEnroe, jenže ten dosáhl na post světové jedničky a Australan má k tomu pořád daleko. Nicméně ve Wimbledonu hrál opravdu pěkný tenis.

Nepostrádalo to ani jednotlivé prvky, které jsou u něj typické. To znamená diskuze s rozhodčími, diváky, i svou lóží. Je to potřebné zpestření.

Střetly se dva druhy tenisu. Djokovič zejména ve výměnách ukázal, že je daleko jistější a lepší. Kyrgios zase lépe servíroval.

Djokovič si za celkový průběh turnaje titul zasloužil. Ve čtvrtfinále prohrával s Janikem Sinnerem 0:2 na sety, ale suverénně se z krize dostal a vyhrál další tři sety. V tomhle je strašně silný, ani takový stav ho neovlivní, bojuje naplno dál. Je to zasloužené vítězství s hořkým výsledkem.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud