3. ledna 2012 • 18:13

iSportExpert: Tipujte počet gólů v zápase lídra City s Liverpoolem

Autor: bke
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

POSLEDNÍ HODINA SOUTĚŽE - Po prvním dnu živí více než 500 čtenářů a současně sportovních expertů šanci na prodloužení série, ti další se budou dnes snažit, aby ji úspěšně rozjeli. Tipovat se bude počet gólů v utkání Manchesteru City proti Liverpoolu, které začíná ve 21 hodin. Padne podle vás v tomto utkání 3 a více branek?



V posledních třech zápasech "citizens" nasázeli svým soupeřům jen tři branky, a všechny do sítě Stoke. V duelech s West Bromwich a Sunderlandem se střelcům Roberta Manciniho příliš nedařilo. Na druhé straně, v těchto utkáních inkasovali jeden jediný gól.

Liverpool má z posledních tří zápasů z útočného pohledu o něco málo lepší vizitku. Vstřelil o jednu branku více. Ovšem, míč tahal ze své sítě dvakrát.

O gólové hody se může starat např. Mario Balotelli. Naposledy proti Sunderlandu nenastoupil kvůli menším zdravotním potížím s kotníkem, na dnešek ale bude připraven.

To Liverpool má k dispozici jiného zabijáka - Luise Suareze. Ten už si odpykal jednozápasový trest za zdvihnutý prostředníček a měl by nastoupit v základní sestavě.

Drama až do konce! Gól do sítě Čecha tipovala menšina iSport Expertů

Nová soutěž iSport Expert má už za sebou první soutěžní den. A bylo to velmi napínavé drama. Čtenáři portálu iSport.cz tipovali odpověď na otázku, zda český brankář Petr Čech udrží nulu na hřišti Wolverhamptnou. Rozhodlo se až v 85. minutě, kdy domácí tým srovnal na 1:1.

V té chvíli bylo jasné, že správný tip byl v menšině. Přesněji pro něj hlasovalo 587 čtenářů, nesprávně jich tipovalo 726. Celkově se tak první den do nové tipovací soutěže, v níž se hraje o 3D televize či další zajímavé ceny, zapojilo přes 1300 sportovních fanoušků.

Každý z nich měl už poprvé šanci ukázat, že je tím správným sportovním expertem. Pravidla soutěže, kterou najdete na adrese www.isportexpert.cz, jsou jednoduchá. Každý den odpovídat na danou otázku a snažit se nasbírat 16 správných odpovědí v řadě. Pak můžete i vy vyhrát jednu z připravenýh 3D televizí.

Začít můžete kdykoliv, žádný neúspěch neznamená konec. „Jeden neúspěch, žádnej neúspěch. Od zítra už tedy 16krát za sebou správně,“ napsal do diskuze soutěže iSport Expert čtenář s přezdívkou jarenzee.

Další šanci máte už dnes. Soutěžní otázka po úterý zní: „Padne v utkání Manchesteru City proti Liverpoolu tři a více gólů?“ Hlasovat můžete na adrese www.isportexpert.cz až do začátku utkání, které začíná ve 21 hodin. Je průběh sledujte v ONLINE reportáži portálu iSport.cz.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud