10. ledna 2012 • 16:26

iSport Expert: Real Málagu určitě vyřadí a postoupí, tvrdí Petržela

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle je tutovka. Úterní tipovací otázka do soutěže o 3D televize iSportExpert, jestli Málaga ve španělském poháru vyřadí Real Madrid, je podle fotbalového trenéra Vlastimila Petržely jasnou záležitostí. "Real Madrid Málagu určitě vyřadí a postoupí. Kvalita je na jeho straně," řekl kouč slovenských Michalovců. Zápas Málaga - Real začíná ve 22:00 a sledovat ho můžete v naší podrobné online reportáži.



"Jsem o tom přesvědčený, přestože první zápas doma "bílý balet" vyhrál jen 3:2 a prohrával už 0:2. Tento zápas jsem viděl a Málaga dala dva šťastné góly ze standardních situací," popisuje Petržela, jak došlo k dramatu v prvním zápase.

"Málaga musí vyhrát a bude se pouštět do útoku ve větším množství hráčů, což bude hrát Realu do noty, neboť je velice silný v rychlých kontrech. Jakmile se hráčům jako je Benzema či Ronaldo dá prostor, je to smrt," varuje fotbalový expert.

"Myslím, že Real dva tři nula vyhraje," tipuje nakonec Vlastimil Petržela.

Pokud se ale ani tak nevěříte, můžete použít žolíka - kód, který naleznete v úterním deníku Sport. Ten vám zajistí správný tip. Pozor, využít ho můžete buď dnes, nebo ve středu!

Vstup do soutěže najdete na www.isportexpert.cz. Od začátku této soutěže už se do ní zapojilo přes tři tisíce lidí. Sérii bez chyby drží zatím 9 hráčů. Začít můžete kterýkoliv den. Stačí nasbírat sérii 16 správných tipů a můžete vyhrát jednu ze tří 3D televizí.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud