2. listopadu 2021 • 15:40

Atletka Jíchová chodí s bývalým Hejnové: Na Slavii má odvrácenou stranu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Talentovaná, atraktivní a taky pořádně rychlá. Nikoleta Jíchová patří mezi nejrychlejší Češky na 400 metrů překážek, přitom začínala jako skokanka. V pořadu Česká ulička na O2 TV Michalu Hrdličkovi prozradila, kdo je její přítel a jak prožívala atmosféru fotbalového kotle.



Pozorní fanoušci v Edenu si možná všimli. Atlet Martin Růžička do kotle nepřivedl olympijskou medailistku Zuzanu Hejnovou, ale novou přítelkyni. Není jí nikdo jiný než další překážkářka – Nikoleta Jíchová. V České uličce přiznala, že Růžička je víc než sparing partner.

„Chodíme spolu. Ale doufám, že už budu poslední překážkářka,“ smála se v rozhovoru s Michalem Hrdličkou. „Martin je na mě přísný, ale myslí to se mnou dobře a chce, abych vydala to nejlepší. Ví, jak to chodí, takže mi ve spoustě věcech radí, pomáhá mi se stravou a tak.“

Ve 21 letech patří Jíchová mezi velké české talenty. Jako šestiletá ve flitrovaných růžových botách vyhrála vesnickou soutěž „Oselecký klokánek“ a i když by ji název mohl nasměrovat jinam, začala s atletikou na Slavii. Tam nejdřív přešla na skok vysoký, pak na krátké a nakonec na dlouhé překážky.

Nikoleta Jíchová
Nikoleta Jíchová

A před šesti lety se poprvé seznámila s Martinem Růžičkou, který je dnes jejím partnerem. A zároveň posedlým fanouškem fotbalové Slavie, na kterou chodí, jak je to možné. A už vzal i Nikoletu.

„Bylo to dobré. Seznámil mě s kamarády a dala jsem si popcorn. Ostatní na mě koukali trošku divně. Pro mě to bylo přirozené, ale pro ně asi ne. Zjistila jsem, že má i odvrácenou stránku, že není tak hodný. Umí celkem křičet a odvázat se. Nerve se, ale prožívá to. Vždycky poznám, že dělá divočiny, protože přijde domů a má vyřvaný hlas,“ popisuje Nikoleta Jíchová strasti partnerky fotbalového fanouška.

Celý díl České uličky můžete vidět na O2 TV Sport.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud