Adam Nenadál
12. listopadu 2021 • 15:15

Žádný alibismus, odvážná hra. Čím mladý čahoun Krejčí zaujal v USA?

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pár vteřin v NBA, vydatná porce minut v G-League. Basketbalista Vít Krejčí bude v této sezoně pendlovat mezi týmem Oklahoma City Thunder a jeho rezervou OKC Blue. A právě ve farmářském týmu by se měl jedenadvacetiletý Čech dostávat do herní formy po rok dlouhé rehabilitaci zraněného kolene. Rozebrali jsme první dva zápasy Krejčího v G-League a nabízíme vám jeho „scouting report“.



Agresivní hra na koš a tvorba hry na hraně rizika – to jsou dva hlavní atributy, kterými se Krejčí v dresu OKC Blue při vysokých výhrách nad Salt Lake City prezentoval. „Chtějí po nás, abychom hráli to, co máme hrát i v NBA. Na body se tu nekouká, jsme v G-League kvůli naší hře,“ popisuje rodák ze Strakonic zadání šéfů z hlavního týmu Thunder.

Ze „scouting reportu“ je zřejmé, že Krejčí dokáže využívat své dva metry výšky, a že v útoku skutečně nedrží zpátky. Co jsou jeho další hlavní zbraně? Čím překvapil? V čem může být basketbal v jeho podání pro NBA zajímavý? Podívejte se na VIDEO s nejlepšími akcemi Víta Krejčího s komentářem.

Vít Krejčí je pátým Čechem, který zasáhl do zápasu NBA
Vít Krejčí je pátým Čechem, který zasáhl do zápasu NBA

Jak vypadá farma NBA? Na body se nekouká, mám hrát svou hru, říká Krejčí
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud