13. dubna 2023 • 09:00

Betano a Antetokounmpo spojili síly. Hvězda je prvním globálním ambasadorem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvojnásobný držitel ocenění Nejužitečnější hráč NBA a vítěz NBA z roku 2021 Giannis Antetokounmpo se připojil k Betanu, přední online sázkové kanceláři a hernímu provozovateli v rámci partnerství a stal se jejím prvním globálním ambasadorem.



Superhvězda týmu Milwaukee Bucks, které fanoušci přezdívají The Greek Freak (Řecké monstrum) a mateřská společnost Betana Kaizen Gaming mají mnoho společného. Sdílejí řecké kořeny a úspěšný příběh na mezinárodní scéně.

Za necelých deset let se Kaizen Gaming vypracoval z řecké start-upu na globálního hráče, který je v současné době aktivní ve 12 zemích Evropy, Latinské a Severní Ameriky. V roce 2022 byla společnost také uznána jako sázkový operátor roku v soutěži EGR.

I právě proto padla Antetokounmpova volba na Betano. „Beru své sponzorské spolupráce vážně a vždy se snažím najít partnerství, která pro mě něco znamenají. V Betanu jsem našel skvělou shodu nejen v naší sdílené vášni pro sport, ale také v naší snaze a oddanosti neustálému zlepšování“, uvedl.

„Nemohli jsme si přát lepšího globálního ambasadora značky pro náš Betano. Kromě toho, že je nejlepším aktivním basketbalistou na světě, ztělesňuje Giannis všechno, co si u Kaizen Gaming ceníme, a to je tvrdá práce, závazek, neustálé zlepšování a především skromnost. I když se naše oblasti liší, vidíme v něm všechno, za čím stojíme a čím chceme, aby se naše společnost stala - špičkovým mezinárodním hráčem s oběma nohama na zemi“, uvedl George Daskalakis, spoluzakladatel a CEO společnosti Kaizen Gaming.

Kaizen Gaming momentálně sponzoruje, prostřednictvím svých značek Betano a Stoiximan, některé z nejlepších fotbalových týmů v Evropě a Latinské Americe, včetně portugalských FC Porto, Sportingu Lisabon a Benfiky Lisabon, Olympiakosu, Panathinaikosu a PAOKu v Řecku, stejně jako Atletika Mineiro a Fluminense v Brazílii. Kaizen Gaming byl také první sázkovou společností, která uzavřela s FIFA partnerství během loňského MS v Kataru.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud