13. června 2023 • 19:20

Jokič vynechá oslavy titulu: Radši pojedu domů. Nikdo nemá rád svou práci

Autor: ČTK, krm
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třeba Jack Grealish z Manchesteru City si oslavy vítězství v Lize mistrů náležitě užil, ne každý sportovec se ale ze svých úspěchů raduje podobně naplno. Hvězdný Nikola Jokič po triumfu v NBA řekl, že radši pojede z Denveru domů...



Při oslavách prvního titulu basketbalistů Nuggets v NBA bylo nedaleko haly v Denveru postřeleno minimálně deset lidí. Informovala o tom zámořská média.

Ke střelbě došlo po konfliktu několika skupin lidí. Tři osoby byly podle agentury Reuters ve vážném stavu převezeny do nemocnice. Mezi zraněnými byl i střelec, který byl zadržen a je mimo ohrožení života.

Oficiální oslavy včetně slavnostní jízdy hráčů Nuggets ulicemi města jsou naplánovány na čtvrtek. Podle všeho se jich však nezúčastní srbský pivot Nikola Jokič, který byl vyhlášen nejužitečnějším hráčem finálové série.

„Radši pojedu domů,“ řekl Jokič. „Jasně, vyhráli jsme, je to super, ale není to nejdůležitější věc na světě. Radši budu dělat něco jiného. Nikdo nemá rád svoji práci. A jestli někdo říká, že jo, tak lže,“ prohlásil.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud