12. června 2023 • 22:05

Promočené oslavy City! Guardiola kouřil, Grealish řádil: Asi jsem nespal

Autor: hyš, inf
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ulice Manchesteru zalila modrá barva, v širokém okolí panuje čirá radost. Městem totiž projíždí autobus, na jehož palubě se vezou Citizens, kteří v pondělí večer slavili se svými příznivci historický treble. Ač začátek radovánek poznamenal déšť, sešlo se na plánované trase údajně až 200 tisíc fanoušků. Někteří hráči do půl těla, doutníky, alkohol, dýmovnice v barvách klubu. Zkrátka zasloužená oslava šampionů.



Citizens přistáli kolem čtvrté hodiny tamního času v Manchesteru, už na letišti je vítalo několik stovek příznivců. Cesta z Turecka byla jistě společensky náročná, hráči vystupovali z letadla ve velmi dobré náladě. Zaujal kdo jiný, než Jack Grealish, který se musel velmi soustředit, aby výstup z letadla zvládl bez pádu.

Ačkoliv byl začátek oslav kvůli dešti zpožděn, čekalo v ulicích na výjezd autobusu tisíce lidí. Jakmile skončily nejhorší přeháňky, vyrazili mistři na cestu. Popravdě, emoce, které přítomní již pár dní zažívají, žádný déšť jen tak nesmyje.

V davu byla k vidění spousta zajímavých předmětů a vlajek, okolím se linul světle modrý dým. Jakmile autobus dorazil k připravenému pódiu a vystoupil z něj španělský mág Pep Guardiola, ozval se bouřlivý potlesk. Hráči následně slavili, zpívali, pouze Ilkay Gündogan se snažil jako správný kapitán smysluplně poděkovat fanouškům…

…Pak se ovšem mikrofonu chopil ten nejpovolanější. Polonahý Jack Grealish konstatoval, že zažil asi nejlepších 24 hodin svého života. „Nemyslím si, že jsem vůbec spal,“ dodal svým typickým přízvukem.

A dost možná se nevyspí ještě jednu noc, přece jen, treble se neslaví každý týden.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud