19. října 2019 • 14:40

BASKETBALOVÝ INSIDER: Satoranský má před sebou nejlepší sezonu v NBA

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový ročník NBA startuje 22. října a z hlediska českých fanoušků bude nejvíce sledovaná nová mise Tomáše Satoranského, který v létě podepsal tříletou smlouvu s Chicago Bulls. O jeho vyhlídkách ve slavném týmu i o největších favoritech NBA a dalších zajímavostech mluví zástupce šéfredaktora Sportu a bývalý ligový basketbalista Adam Nenadál. „Tomáš je v týmu, jehož trajektorie míří vzhůru – to je největší rozdíl oproti třem minulým sezonám ve Washingtonu. Chicago o Tomáše stálo, dalo mu to najevo velmi dobrou smlouvou a dá mu to najevo i respektem k jeho hře,“ zdůrazňuje Nenadál.



Nový díl pořadu Basketbalový insider se natáčel ještě před tím, než kouč Bulls Jim Boylen oficiálně potvrdil, že český rozehrávač začne sezonu v základní pětce, přesto se na téma Satoranského konkurence dostalo.

„Kris Dunn je vynikající atlet a elitní obránce, ale nemá typické rozehrávačské instinkty. Nováček Coby White je spíše typický střelec v těle rozehrávače. Myslím, že Tomáš začne sezonu v základu,“ správně předpovídal Nenadál. „Boylen ale dbá na univerzálnost svých hráčů a na tvrdou obranu. Přesně tohle Satoranskému vyhovuje. Čeká ho skvělá sezona,“ pokračuje.

Kdo podle Nenadála vyhraje celou NBA? Dostanou se Chicago Bulls do play off? Koho se vyplatí v nové sezoně sledovat? A proč si vzal zástupce šéfredaktora na natáčení dres New York Knicks? Podívejte se na nový díl pořadu Basketbalový insider.

BASKETBALOVÝ INSIDER: Satoranský má před sebou nejlepší sezonu v NBA
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud