Ondřej Němec
16. dubna 2016 • 07:52

Překvapivý Joshua: Po získání světového titulu se pochlubil synem

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anthony Joshua, nový světový šampion v boxerské těžké váze, umí překvapit. Nejen, že titul IBF získal jakoby nic během dvou kol v souboji s obávaným Američanem Charlesem Martinem. V pátek 15. dubna navíc poprvé svým fanouškům prostřednictvím příspěvku na sociálních sítích odhalil, že se stal otcem. Došlo k tomu však již minulý rok.



Málokterý facebookový status vzbudil takový rozruch. Anthony Joshua, 15. dubna 2016 v 15:55: Konečně jsem dosáhl jednoho z cílů jako profesionální boxer! Když se teď vše trochu uklidnilo, nastal čas k posezení a oddychu s rodinou a mým malým šampiónem JJ - napsal Anthony Joshua nad fotku malého chlapce. 

Nový světový šampion IBF v boxerské těžké váze touto zprávou překvapil asi všechny fanoušky. Co se týká milostného života, je Joshua velikým tajnůstkářem. Nikdo vlastně neví, jak jeho partnerka vypadá. Vlastně se ani nevědělo, zda v současnosti nějakou životní lásku má.

Pod příspěvkem se ihned spustila diskuze, zda se skutečně jedná o potomka britského oblíbence. Jestli se nestal třeba "pouze" strýcem. Ač občas Anthony Joshua na příspěvky na sociálních sítích sám reaguje, v tomto případě zůstal mlčet. 

S potvrzením otcovství zářící hvězdy současného boxu, přišel až deník Sun s upřesněním, že se malý Joshua narodil už v minulém roce. List Mirror pak doplnil, že to bylo 6. října ve Watford General Hospital.

Chlapeček dostal jméno: Joseph Bayley Temiloluwa Prince Joshua.

Britský bulvár je na stopě. Zatímco doposud spekuloval o tom, že přítelkyní Anthonyho Joshuy je buď hvězda X Factoru Rita Ora nebo supermodelka Cara Delevingne. V rodném listě malého Josepha je jako matka uvedena Nicole Osbourne, učitelka pole dance. Té dokonce Joshua pořídil byt za 500 000 liber (téměř 17 milionů korun).

VIDEO: Podívejte se jakou radost má Anthony Joshua ze získání titulu IBF 

Titul IBF vybojoval šestadvacetiletý ranař v sobotu 9. dobna 2016 v souboji s Američanem Charlesem Martinem, kterého poslal k zemi už v druhém kole. 

Anthony Oluwafemi Olaseni Joshua

15. října 1989, Watford, Velká Británie
Výška: 199 cm
Rozpětí: 208 cm
Váha: 108 kg
Bilance: neporažený, 16 vítězství knokautem
Největší úspěchy: Zlatá medaile z OH 2012 v Londýně, držitel titulu Společenství národů, v roce 2013 jmenován členem Řádu britského impéria, šampion IBF

Syn Anthonyho Joshuy
Syn Anthonyho Joshuy

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud