19. ledna 2015 • 09:25

Tvrďák naměkko! Po boji o Super Bowl plakal před krásnou reportérkou

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Seattle Seahawks jsou prvním týmem amerického fotbalu po deseti letech, který se jako úřadující šampion vrací do Super Bowlu. Seattle se ve finále konference NFC vyhrabal z poločasové ztráty 0:16, aby v prodloužení triumfoval 28:22. Za dva týdny si to o Super Bowl rozdá s New England Patriots, kteří ve finále konference AFC zdrtili Indianapolis 45:7.



Vítězný quaterback se před krásnou reportérkou televize Fox za slzy vůbec nestyděl. „Jako tým jsem nikdy nepochybovali. Ať bylo skóre jakékoli a potřebovali jsme dva touchdowny, nikdy jsme nepochybovali. Je to až příliš hezké. Jsem prostě šťastný a jdeme zpátky do Super Bowlu!“ vzlykal Russell Wilson po epickém boji v konferenčním finále.

Seattle Seahawks jako první v historii NFL v boji o Super Bowl překonali šestnáctibodovou ztrátu. Na dominantní výkon Green Bay Packers reagovali v poslední možné chvíli a dvěma touchdowny během 44 sekund v samém závěru otočili skóre na 22:19. Packers ještě reagovali fieldgoalem 19 sekund před závěrem normální hrací doby a vynutili si prodloužení.

V něm ale Wilson nadesignoval přihrávku na Jermainea Kearseho, který pětatřicetiyardovým touchdownem rozhodl. Čtyři předchozí přihrávky na Kearse přitom skončily ziskem soupeře a Seahawks tyto ztráty málem stály zápas.

„Přál jsem si, aby každý míč byl jako tenhle. Nikdy jsem nepochyboval,“ ujistil Kearse.

Seahawks se jsou tak prvním týmem po deseti letech, který se po zisku Super Bowlu znovu probojoval do titulového zápasu. Vloni v něm porazili Denver se slavným quaterbackem Peytonem Manningem, tentokrát se prvního února v Arizoně utkají s dalším legendou, Tomem Bradym, hvězdou New England Patriots.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud