9. února 2016 • 16:50

Drsný Super Bowl! Tvrďák si zlomil ruku, měl 12 šroubů a přesto hrál

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To je tvrďák! Outside linebackera Caroliny Panthers Thomase Davise jen tak něco nezastaví. Třikrát přetržený křížový vaz? Zlomená ruka? S tím na něho nechoďte. Do jubilejního 50. Super Bowlu přesto nastoupil a rval se za svůj klub.



Ačkoliv Carolina odešla z Levi's Stadium poražená, 32letý Davis se může považovat za vítěze. Ještě před dvěma týdny to totiž vypadalo, že do finálového utkání americké NFL vůbec nenastoupí.

Lékaři však dovedli zázrak. Davisovi zlomeninu spravili 12 šrouby a umožnili mu návrat na hřiště. Samotný fotbalista jim po utkání poděkoval za skvěle odvedenou práci. „Tento příspěvek není o mně, ani o tom, jak jsem silný,“ napsal na instagram k fotce své zraněné paže.

„Náš doktorský tým a trenéři odvedli úžasnou práci a dali mi možnost vrátit se zpátky na hřiště. Tento příspěvek je jen o tom, jak moc své bratry (spoluhráče pozn. autora) a klub miluji. Díky za vaši podporu,“ dodal urostlý outsider linebacker Panthers.

Ani jeho obrovská odhodlanost a síla však Carolině nepomohla. Broncos potřetí v historii ovládli finálové klání, když díky perfektní obraně zvítězili 24:10.

Outside linebacker Caroliny Thomas Davis v Super Bowlu proti Broncos
Outside linebacker Caroliny Thomas Davis v Super Bowlu proti Broncos

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud