17. května 2017 • 10:00

Bitva čtyř armád! Na Žižkov se vrací americký fotbal v atraktivním dvojbalení

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po loňském finálovém zápase nejvyšší ligy amerického fotbalu se tento sport ze zámoří vrátí 28. května na stadion Viktorie Žižkov. Jedno odpoledne, jedno místo, dva zápasy. To je Bitters Doubleheader. Základní část Bitters ligy vrcholí a čtyři týmy se střetnou o důležitou výhru, která je může posunout na lepší pozici do vyřazovacích bojů. Pražské derby nechá vzpomenout na loňské finále, ve kterém Prague Black Panthers a Prague Lions svedli boj o mistrovský titul. Po pražském derby je na programu ještě druhá porce fotbalu. Pardubice Stallions vyzvou příbramské Bobcats.



Zatím jsou síly rozděleny ve prospěch obhájců titulu. Black Panthers prochází suverénně sezónou. Pokud se týmu vyhnou zranění, bude je někdo jen těžko zastavovat. Lions si vybrali smůlu na zranění hned z kraje zápasu. I proto teď dohání manko a s bilancí jedné výhry a tří proher mohou jen vzpomínat na loňskou sezónu bez prohry v základní části. Pardubice i Příbram se perou ve středu tabulky a cíle mají dva. Dostat se do konečné čtveřice zajišťující playoffs a neskončit na čtvrtém místě. Pravděpodobné semifinále na Black Panthers si nepřeje žádný z týmů.

Co vás na Žižkově při dvojzápase Bitters Doubleheader všechno čeká? Co vás na Žižkově při dvojzápase Bitters Doubleheader všechno čeká?Foto ČAAF

Loňská atmosféra Czech Bowlu byla na Žižkově přímo elektrizující. Ke třem tisícům diváků vytvořilo skvělou kulisu. Fanoušci se bavili nejen při zápase pražských celků, ale také ve fanzóně v parku před stadionem. Ta nebude chybět ani na letošním Bitters Doubleheaderu. Fanoušci se mohou těšit na celý den plný amerického fotbalu a zábavy, která k tomuto sportu neodmyslitelně patří. Atrakce s fotbalovou tématikou a občerstvení, které k tomuto sportu neodmyslitelně patří.

Podaří se Black Panthers upevnit na prvním místě tabulky? Kdo si vybuduje lepší pozici pro vyřazovací boje? Na žižkovském trávníku půjde týmům o hodně. A diváci budou mít příležitost ochutnat dvojitou porci amerického fotbalu. Jakou bude mít příchuť zjistíme 28. května.

Start na míč! I v americkém fotbale jde o rychlost reakce
Video se připravuje ...

Vstupné
Vstupenky jsou v prodeji v online síti Yourpass.
Na pokladnách stadionu lze kupovat vstupenky jen v den zápasu.
Vstupné 100 Kč (vstupenka je platná pro oba zápasy).
Vstupenky se prodávají na dvě tribuny - Sever a Jih. V obou případech platí prodej pouze do sektoru (nikoliv na konkrétní místo).
Tribuna Sever je krytá střechou, tribuna Jih poskytuje lepší výhled na hrací plochu.
ZTP mají vstup zdarma

Fanzóna - Den dětí s americkým fotbal
Bohatý doprovodný program přímo před stadionem.
V parku u stadionu bude pro návštěvníky připravená od 10:00 zábavná fanzóna - atrakce s tématikou amerického fotbalu, soutěže pro děti i dospělé. Připravená také bude oblíbená americká zábava před zápasy amerického fotbalu - grilování a pivo.
Chybět nebude ani stánek NFL suvenýrů Fancentrum.

Veřejná doprava
Areál je velmi dobře dostupný městskou hromadnou dopravou. Přímo u fanzóny a stadionu je tramvajová zastávka Husinecká, na kterou jezdí linky 5, 9, 26, 55 a 58. Nejbližším vlakovým nádražím je Hlavní nádraží, které je od stadionu vzdáleno jednu zastávku tramvají (přibližně 15 minut chůze).

Parkování
U stadionu nebudou místa vyhrazená pro parkování návštěvníků. Prosíme, zvažte proto cestu veřejnou dopravou.

Program (začátek 12:30)
Vystoupení cheerleaders
Ukázka bezkontaktního fotbalu (flag fotbal)
Česká hymna
Kickoff zápasu Lions - Black Panthers (13:00)
Divácká soutěž Liga quarterbacků
Kickoff zápasu Stallions - Bobcats (17:00) 

Přesnost jako v basketu! Americký fotbal využijete i na palubovce
Video se připravuje ...

Tvrdost jako v hokeji. Co se stane, když americký fotbalista obuje brusle?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud