6. listopadu 2019 • 11:11

Černá kočka doběhla pro touchdown: Giants přinesla smůlu

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle ještě zbídačenému New Yorku v NFL scházelo. Na stadionu Metlife při zápase amerického fotbalu mezi místními Giants a Dallasem na hřiště vnikla černá kočka. A domácímu týmu přinesla smůlu. Giants v té chvíli vedli, ale nakonec znovu vysoko prohráli.



„Jde na tři yardy, je na dvou. A kočka běží do endzony. To je touchdown! Ta kočka je nepolapitelná!“

Rozhlasový komentátor Kevin Harlan si neobvyklou událost na zápase NFL pořádně vychutnal. Černá kočka za pozornosti pobaveného publika vnikla na hřiště, prošla se po něm a svůj výlet zakončila v endzoně domácího týmu.

Pro Giants to bylo špatné znamení. Ve chvíli kočičí show vedli 9:3, ale nakonec zápas ztratili drsným poměrem 18:37. A nepomohl jim ani nový defenzivní lineman Leonard Williams, kterému se přezdívá Big Cat – velká kočka.

„První věc, která mě napadla, bez legrace, byla: Kruci, znamená to pro ně špatné znamení,“ prohásil defenzivní end Dallasu Demarcus Lawrence. „Říkal jsem si: Je po zápase. Jestli černá kočka vnikne na hřiště, můžete to zabalit. Je to vaše smůla.“

Giants zápas skutečně ztratili a velký vliv na to měl running back Dallasu Ezekiel Elliott, který naběhal s míčem působivých 139 yardů.

„Já jsem na kočky alergický,“ usmál se Elliott.

Na newyorském stadionu Metlife se v posledních týdnech dějí zvláštní věci. V zápase Jets, kteří zde také mají domov, proti New England Patriots zachytily mikrofony zoufalého quartebacka Sama Darnolda, jak si stěžuje, že vidí duchy.

„Takže po duších máme na stadionu Metlife kočku,“ smál se televizní komentátor.

Zvířata občas sportovní zápasy naruší. V Minnesotě při baseballové MLB letos dvakrát narušila zápasy místních Twinns proti Chicagu veverka, jednou se dokonce proběhla po první metě.

Slavný je zákrok basketbalisty Manu Ginobiliho, který přímo ze vzduchu zpacifikoval netopýra. Ten narušil také zápas minulé sezony mezi San Antoniem a New Orleans. Tentokrát ho zachytil do sítě klubový maskot ve stylovém oblečku Batmana.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud