16. dubna 2017 • 17:17

Ostravští baseballisté dvakrát porazili vicemistry z Kotlářky

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Baseballisté Arrows Ostrava v extralize dvakrát porazili loňské finalisty z Kotlářky. V pátek nad pražským soupeřem doma vyhráli 7:4 a v sobotu vysoko 23:13. Ve druhém utkání padlo šest homerunů, o dva se postaral ostravský pálkař Tomáš Juněc. Během sedmi směn se vystřídalo osm nadhazovačů.



"Sobotní duel byl lahodný pro oko diváka, padaly homeruny. Z pohledu trenéra to nebylo moc příjemné, nadhazovačům se vůbec nedařilo. Na pálce jsme ale předvedli perfektní výkon," řekl hrající trenér ostravského celku Boris Bokaj.

Kotlářka prohrála už pátý zápas za sebou. "Arrows ukázali, že jsou v útoku velice nebezpeční. To my se na pálce stále trápíme," uvedl kouč Michal Müller.

Dvacetinásobní šampioni Draci Brno třikrát zdolali Eagles Praha. Ve středu v Praze zvítězili 21:7, pak si s pražským týmem dvakrát poradili na domácím stadionu 8:5 a 4:3.

"V sobotu to bylo o malých nepřesnostech a chybách. My jsme se připravili o celou řadu bodů přílišnou agresivitou. Jinak jsem zatím s průběhem sezony spokojen," uvedl Arnošt Nesňal, generální manažer Draků, kteří po sedmi odehraných zápasech zůstávají jako jediný celek extraligy neporažení.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud