1. září 2018 • 12:07

Eagles Praha postoupili do Wild Card série, ta rozhodne o finalistovi

Autor: pk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Baseballisté Eagles Praha si zahrají o finále letošního ročníku domácí extraligy. Po včerejší večerní výhře 5:3 nad Draky Brno postoupili do série s názvem Wild Card, kde se utkají na dva vítězné zápasy s Arrows Ostrava. Vítěz pak může vyzvat obhájce titulu Draky Brno. „Zabrali jsme v pravý čas a jsme nadšení z postupu do semifinále v play-off,“ prohlásil Jan Homolka z Eagles Praha, který v pátek večer zařídil dva body proti Drakům.



O místo ve Wild Card sérii usiloval krčský tým společně s Kotlářkou Praha. V případě stejného počtu výher rozhodovala vzájemná bilance, která byla ve prospěch Kotlářky. Díky páteční výhře nad Draky Brno už nemůže Eagles o postup přijít a nic na tom nezmění ani dnešní duel Kotlářky proti Arrows Ostrava. Klíčovou postavou při výhře nad Draky Brno byl krčský nadhazovač Taylor Thurber, který odházel celé utkání a celkem rozdal 12 strikeoutů. „Nechtěli jsme nic podcenit. Na zápasy proti Arrows Ostrava se velice těšíme a věříme, že můžeme postoupit do finále,“ dodal Homolka.

Tabulku Nadstavby o titul ovládli Draci Brno s bilancí 16 výher a 4 proher. Předposlední skončilo Tempo Titans Praha s pěti výhrami a poslední jsou Hroši Brno se čtyřmi výhrami a 16 porážkami. Série Wild Card začne v příštím týdnu v pátek.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud