3. ledna 2023 • 20:30

Omyl baví svět. Na Masters pozvali amatéra, pravý Scott marně hlídal poštu

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

I mistři v organizaci obrovských sportovních akcí se někdy utnou. Pořadatelé jednoho z nejslavnějších golfových turnajů na světě, Masters na hřišti Augusta National, se nachytali na shodu jmen a omylem pozvali do boje o zelené sako hobíka. Oba Scottové Stallingsové teď společně baví sociální sítě a třeba se potkají i přímo na slavných greenech.



Scott Stallings, profesionální golfista z Massachusetts, má na kontě tři triumfy na turnajích PGA Tour. I když od toho posledního brzy uplyne 10 let, drží se v elitní sedmdesátce světového žebříčku a má právo zúčastnit se dubnového Masters, jenže tentokrát si organizátoři dávali načas…

 „Poštovní schránku jsem kontroloval pětkrát denně a pak jsem na Messengeru dostal tuhle zprávu,“ uvedl na Twitteru kuriózní historku.

„Ahoj Scotte,“ dorazilo mu. „Jmenuji se Scott Stallings a jsem z Georgie. Moje žena se také jmenuje Jennifer a dnes mi FedEx doručil pozvánku na Masters. Je to velmi pěkný balíček se vším, co je potřeba k účasti. Jsem si jistý, že není pro mě. Sice hraju, ale WOW! Ani náhodou ne na tvé úrovni,“ psal nositel stejného jména, ale horších hendikepů.

„Ne, nedělám si legraci, slibuju!“ dodal s fotografií oficiálního dopisu z Augusta National.

Přešlap pořadatelů nyní baví sociální sítě. 20 hodin po zveřejnění se jen na Twitteru dostal k téměř osmnácti milionům uživatelům. Stallings z Georgie už s předstíraným smutkem zaslal pozvánku profesionálovi: „Musím poslat mou pozvánku na Masters nějakému jinému Stallingsovi,“ mračí se.

Není ale vyloučené, že se oba v dubnu na slavném hřišti potkají. Fanoušci slavnějšího z dvojice vyzývají, aby svého jmenovce pozval na turnaj aspoň jako caddyho na Par 3 contest, devítijamkové hře, která na Masters předchází hlavnímu programu a hráči na ní občas nechají hrát i své pomocníky. Tam by mohlo být jedno, zda hrál Scott Stallings, nebo Scott Stallings.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud