30. května 2013 • 15:08

Drsná bitka při hokejbale na Slovensku. Řešit ji bude soud

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenský hokejbalový turnaj Országh Cup si minulý týden zažil nepříjemný moment. Bitka hráčů Bánské Bystrice a Bratislavy skončí pravděpodobně po oboustranně nesmyslných atacích až před soudem.



Vše načal ostrý zákrok banskobystrického Lukáš Bambúcha na Petra Bilíka. Na řadu přišla hromadná rvačka, která měla i několik nepříjemných doher.

V pondělí pak Bambúch podal trestní oznámení na jednoho z hráčů Bratislavy, který ho zezadu napadl a zlomil mu nos. Další oznámení pak podal na trojici hráčů Bratislavy, kteří jej prý před šatnou sekli hokejkou do zad. Trestní oznámení zvažuje také Bilík, který leží v nemocnici s těžkým otřesem mozku.

"Přiznávám se, že jsem fauloval. Jakmile jsem protihráče strčil, ten nešťastně spadl na hlavu a upadla mu přilba. Mrzí mě co se stalo," řekl Bambúch slovenskému denníku Šport.

Bambúch se chtěl Bilíkovi omluvit i osobně, ten ale jeho telefonát nepřijal a odmítal se s protihráčem i setkat.

"Každý má svojí hlavu a měl by jí používat. Tohle mi udělat nebylo normální, navíc když je tak velký a má takovou sílu. Omluva se dá akceptovat, ale v ten den. Teď už je pozdě," vzkázal Bilík.

VIDEO: Bilík skončil s otřesem mozku

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud