30. března 2021 • 23:50

Šipkařská Premier League: velký obrat Sedláka. Tři neporažení, v čele Mašek

Autor: iSport.cz, apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druhé pokračování měla v úterý na programu šipkařská Tipsport Premier League 2021. První výhry se dočkal obhájce prvenství Vítězslav Sedlák. Trojice hráčů zatím zůstává neporažena, přičemž nejlépe na tom je Alexander Mašek, který se dostal do čela soutěže po dvou výhrách 6:1. 



Druhý večer Tipsport Premier League zahájil zápas mezi Alexanderem Maškem a Martinem Zimanem. Druhý jmenovaný sice vstoupil do soutěže výhrou nad obhájcem Vítězslavem Sedlákem, ale tentokrát se mu nevedlo a s Maškem padl 1:6.

Ve druhém zápase večera se utkali dva hráči, kteří v loňské Tipsport Premier League ukázali, že se s nimi musí počítat ve všech důležitých zápasech. Byli jimi Daniel Barbořák a Vítězslav Sedlák. V začátku zápasu ukázal svou dominanci právě Barbořák a ujal se vedení 4:0. Sedlák se ovšem na terči našel, zavření 110 ho dostalo do zápasu a následujícími dvěma legy, kdy zavřel třináctou a dvanáctou šipkou, se svému soupeři přiblížil. Barbořák pak nevyužil svých příležitostí, zatímco Sedlák své ano, a i když legy byly vyrovnané, všechny na svou stranu strhl Sedlák a zvítězil 6:4.

Následně se utkali Pavel Jirkal a Martin Komora. Oba prohráli své první zápasy 1:6. První leg na svou stranu získal zkušenější Jirkal, pak se ale slova ujal Komora, získal další dva legy a šel do vedení. Jirkal se však zastrašit nenechal, své podání získal zpátky a dalších pět legů si oba své servisy drželi. V devátém legu ale přišel zlom, Komora zavřel v sedmém kole double 3, sebral Jirkalovo podání a v závěru zápasu získal důležitou výhodu. Tu v desátém legu zužitkoval, zavřel 110 a mohl se tak radovat z první výhry v Tipsport Premier League.

Čtvrtý zápas byl soubojem Michala Šmejdy a Romana Benischka. Šlo o vyrovnaný duel až do stavu 3:3. V sedmém legu ovšem Benischko získal potřebný break, následně udržel své podání a ujal se vedení 5:3. Devátý leg si Šmejda pohlídal, a připravil si tak možnost zápas zdramatizovat. Na zavírací kombinaci se v následné hře dostal, Benischko však celý leg zahrál lépe a zavřením 65 si na své konto připsal druhou výhru.

Druhé kolo uzavřel souboj dvou Janů - Holce a Hlaváčka. Zápas zpočátku vypadal jednoznačně, Hlaváček se rychle ujal vedení 4:0. Holec se ovšem nevzdal a podařilo se mu snížit na rozdíl dvou her. V ten moment ale příbramský Hlaváček začal lépe skórovat, Holcovy náhozy se naopak snížily a zápas se tak přiklonil na Hlaváčkovu stranu - 6:4. 

Výsledky 2. kola

Výsledky 2. kola šipkařské Tipsport Premier League

Program 3. kola - pondělí 12. 4. 2021
Jan Holec vs Vítězslav Sedlák
Roman Benischko vs Pavel Jirkal
Jan Hlaváček vs Alexander Mašek
Martin Komora vs Michal Šmejda
Daniel Barbořák vs Martin Ziman

Tabulka šipkařské Tipsport Premier League po 2. kole Tabulka šipkařské Tipsport Premier League po 2. kole

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud