27. června 2011 • 00:00

Vynes na Svatý kopeček u Olomouce pivní sud a získej 60 piv

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není mnoho závodů, které neznají poražené. Jeden takový se odehraje v sobotu 9. července v Olomouci. Radegast Olomoucký šerpa je výzva jako řemen. Bez kusu pořádné odvahy to nepůjde. Úkolem dvoučlenných týmů bude vynést na dřevěném nosiči pivní sud z Velké Bystřice na Svatý kopeček. Váha? 65 kg! Ale pozor, 60 piv bere úplně každý tým, který to zvládne v limitu.



Místo na start vede přes správně hořký Radegast a stránky www.radegast.cz.

Dvoučlenný tým získá na startu závodu speciální dřevěný šerpský nosič a plný pivní sud. A teď začíná ta správná dřina. Cesta na Svatý kopeček je dlouhá asi 5 kilometrů a jasně že celá do kopce. Během ní se mohou členové týmu kdykoliv vystřídat. Bez dobré spolupráce to nepůjde. V cíli ale čeká ta nejlepší odměna. Jednak naprosto skvělý pocit z překonání sama sebe a také 60 piv Radegast. Tým, který dosáhne nejlepšího času, bere dokonce 240 správně hořkých piv.
Na své si v sobotu 9. července přijdou i diváci, kteří přijdou borce povzbudit. Připraven bude bungee running, hokej či kuželky. A hlavně dostatek výborného jídla a dobře vychlazeného Radegastu. První šerpové vyrazí do boje v 10 hod. dopoledne, vítězové budou vyhlášení úderem 17. hodiny.

A jak se dostat na start? Stačí si koupit 10 piv Radegast a odeslat účtenku přes formulář na stránkách www.radegast.cz. Majitel každé 10. zaslané účtenky získává pro svůj tým místo na startovní čáře. Pravděpodobnost úspěchu se zvyšuje každou další zaslanou účtenkou. Každý jich může odeslat, kolik chce. Na start se postaví 100 týmů.

Závod Radegast Olomoucký šerpa patří do seriálu šerpských závodů, během kterých odvážlivci vynášejí pivní sudy na různá místa na Moravě. Během letošního léta zamíří závod ještě do Zlína a Ostravy. Závod, který je minimálně v evropském měřítku naprosto unikátní, přináší Radegast.

Radegast Olomoucký šerpa
Radegast Olomoucký šerpa

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud