1. března 2014 • 12:27

Špičkové K1! Souboj Titánů přinese i finále European Muaythai League

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mezinárodní fighterský turnaj Souboj Titánů vstupuje do své 11. sezony. Prestižní akci, která se v Městské hale Lokomotiva v Plzni na Slovanech uskuteční 4. dubna, ozdobí návrat legendy – po roce se do ringu vrací Jiří Žák.



Organizátoři, kteří předem slibovali novinky, dostáli svého slova. V Návratu Králů se proti sobě postaví dvě legendy českých bojových sportů Jiří Žák a David Keclík.

„Jsme přesvědčení, že tento souboj si nenechá ujít žádný z fanoušků. Půjde o skutečně unikátní záležitost,“ říká hlavní organizátor Marek Kaigl.

Jiří Žák se do ringu vrátí po téměř roční pauze, pochlubit se může několika tituly mistra světa a vítězstvím v Souboji Titánů z roku 2009. David Keclík má na svém kontě dokonce dvě vítězství na tomto plzeňském turnaji z let 2008 a 2010.

Dubnový turnaj tak dostál v průběhu příprav několika zásadních změn. „Nakonec jsme se rozhodli přehodnotit pojetí dubnového turnaje a zápasy MMA jsme vypustili. Jedním z hlavních důvodů je i to, že jsme nově zařadili české finále Evropské Muay Thai ligy. Diváci se tak mohou těšit na skutečně top zápasy podle plných pravidel thajského boxu,“ láká sportovní ředitel a zároveň prezident České Muaythai Asociace,o.s. Petr Ottich.

Prestižní akci ozdobí návrat legendy – po roce se do ringu vrátí bojovník Jiří Žák (vpravo) Prestižní akci ozdobí návrat legendy – po roce se do ringu vrátí bojovník Jiří Žák (vpravo)Foto iSport.cz

Příslibem kvalitních bojových klání jsou i jména dalších zápasníků, kteří účast potvrdili. Mezi ně patří např. Luboš Raušer, Alan Kapetanovič, Petr Matějka a další.

Vstupenky budou v prodeji od 1. března. Cena se pohybuje od 400 korun a k dostání budou ve vrátnici Městské haly Lokomotiva v Plzni na Slovanech.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud