6. srpna 2015 • 08:05

Squashpokerová výzva. Každý má šanci mě porazit, hlásí suverén Koukal

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na squashovém kurtu v posledních týdnech drtí Evropu, teď stojí ale před Janem Koukalem nová motivace v podobě 3. ročníku Mezinárodního mistrovství ČR ve squashpokeru, které se uskuteční ve středu 12. srpna ve Squashparku Cibulka a Casinu WIN. „Je to pro obrovská výzva,“ hlásí česká squashová jednička.



Hráč července PSA si po roce opět zkusí kombinaci svých dvou oblíbených disciplín. „Je to skvělý nápad. Navíc dává každému hráči možnost mě porazit,“ směje se dvaatřicetiletý Koukal.

Je ale jasné, že na kurtu bude mít proti konkurentům výhodu. Mezi účastníky sice najdeme i profesionálního tenistu Lukáše Dlouhého, ale roli favorita Koukalovi prostě nikdo vzít nemůže. „Squash je samozřejmě mojí výhodou. Navíc získá vítěz turnaje největší startovní stack v pokeru, ale není to rozhodující,“ tvrdí česká squashová jednička.

A pohled do statistik mu dává za pravdu. „Předloni jsem nakonec skončil třetí a loni desátý. Mistrovství vyhráli squashoví amatéři. I proto je to výzva a já se na ni těším.“

A co další známá jména? Loni si kombinaci squashe a karetní hry přišel vyzkoušet třeba gólman Detroitu v NHL Petr Mrázek. „Je uprostřed letní přípravy, nechce do ní zrovna takhle zasahovat,“ komentuje absenci jedné z hvězd Koukal.

Squashová část mistrovství začíná v pravé poledne, poker pak v sedm hodin večer.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud