Adam Lacek
20. července 2020 • 18:52

Slavia nezvládla šlágr. Základní část české Superligy ovládli Bohemians

Autor: Adam Lacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jdeme do finále! Česká Superliga v plážovém fotbale má za sebou další víkend, během kterého se už téměř rozhodlo o všech postupujících do Final Four. Základní část ovládli Bohemians, kteří si v nedělním šlágru a repríze loňského finále poradili se Slavií 3:2. Jistotu postupu do finálového turnaje mají i „sešívání“ a jediný zahraniční tým v soutěži ViOn Slovakia. O zbývající místo ještě bude bitva, nejblíže k němu má Dukla Praha.



Český plážový fotbal má za sebou SUPERvíkend! V pražském sportcentu Na Korábě bylo v sobotu a neděli k vidění celkem 17 zápasů mužské Superligy, české nejvyšší soutěže. Do konce základní části zbývají poslední tři utkání, už v neděli je na programu Final Four, které v přímých přenosech odvysílá ČT Sport.

Jistotu finálového turnaje si o víkendu zajistily tři celky – Bohemians, Slavia a ViOn Slovakia. Oba pražské kluby, které se střetly i v loňském finále (Slavia vyhrála 6:3), zatím potvrzují roli favoritů. Před vzájemným zápasem měly shodně na kontě plný počet 18 bodů.

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY A  TERMÍNOVOU LISTINU NAJDETE NA WEBU BEACHSOCCER.CZ >>>

Šlágr se odehrál v neděli v podvečer. Obhájci titulu sice měli zápas dlouho pod kontrolou, když po dvou třetinách vedli 2:0. O náskok nicméně v závěrečném dějství přišli. Taktickou bitvu nakonec rozhodl David Radosta, který nasázel hattrick během pěti minut a zvrátil duel ve prospěch Bohemians. Tím „klokanům“ zajistil prvenství v základní části.

Slavia půjde do Final Four z druhého místa. Jistý postup má i ViOn Slovakia, které však ze třetího místa ještě může sesadit Dukla Praha. Týmu složenému převážně z mladých hráčů stačí k jistotě postupu a zároveň i posunu na třetí místo porazit v závěrečném kole BSS Praha, zatím nulové nováčky.

Letošní ročník české Superligy v plážovém fotbale se hraje na perfektně připraveném hřišti v pražském sportcentru Na Korábě
Letošní ročník české Superligy v plážovém fotbale se hraje na perfektně připraveném hřišti v pražském sportcentru Na Korábě

Naději na postup mezi nejlepší čtyřku ještě živí Ladronka Praha a Morgan Commando Teplice. Oba celky nicméně musí čekat na zaváhání Dukly.

Nejlepším střelcem soutěže je prozatím Pavol Hrnčiar z ViOn Slovakia, který v sedmi zápasech nasázel 14 branek. Hned za ním však číhá smečka pronásledovatelů – Lukáš Trampota (Slavia, 13 gólů), Martin Boček (Bohemians, 12 gólů) a Filip Vyhnal (Bohemians, 11 gólů).

Základní část se ve sportcentru Na Korábě dohraje v sobotu 25. července. Už o den později je na programu Final Four, kterým letošní ročník české Superligy vyvrcholí. Všechny čtyři zápasy, tedy obě semifinále, zápas o 3. místo i finále, odvysílá v přímých přenosech ČT Sport. První semifinále odstartuje v 10 hodin.

SUPERLIGA MUŽŮ

Um. Tým Z V Vpp. Vpen. P Skóre Body
1. BS Bohemians 1905 7 7 0 0 0 57:20 21
2. BS Slavia Praha 7 6 0 0 1 49:17 18
3. BS ViOn Slovakia 7 3 1 0 3 35:29 11
4. BS Dukla Praha 6 2 1 0 3 26:35 8
5. BS Ladronka Praha 6 2 0 0 4 31:38 6
6. BS Morgan Commando Teplice 5 1 0 1 3 18:27 4
7. BS Villagers Uherské Hradiště 7 1 0 0 6 28:45 3
8. BSS Praha 5 0 0 0 5 10:43 0

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud