5. dubna 2013 • 20:27

Florbalisté Chodova s Cepkem v sestavě porazili Střešovice 10:4

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Florbalisté Chodova porazili ve třetím semifinálovém utkání extraligy mistrovský Tatran Střešovice vysoko 10:4 a snížili stav série, hrané na čtyři vítězství, na 1:2 na zápasy. Gólem se na výhře podílel hrající trenér Radim Cepek, který se po pauze vrátil do sestavy. Čtyřmi góly zazářil Petr Pražák.



Cepek, který se stal v prosinci novým koučem české reprezentace, už v této sezoně extraligy odehrál jen devět zápasů a naposledy figuroval v sestavě 8. února v utkání v Mladé Boleslavi.

Před 583 diváky ve Sportovní hale Jižní Město domácí vedli od třetí minuty po Pražákově trefě, ale za deset minut vyrovnal Jiří Kolísko.

Druhé dějství ovládl Chodov a kanonádu načal Cepek. Na pětibrankový rozdíl zvýšili domácí díky Jendrišákovi, Pražákovi, Klápovi a vlastní brance Michala Podhráského. Na Deutschovo snížení odpověděl za osm vteřin Wahlgren.

V úvodu závěrečného dějství zkorigoval stav Ondrušek, ale Chodov díky dvěma trefám Pražáka a jedné Davida Podhráského dovršil desítku. Poslední slovo měl hostující Ullmann, pak ještě Wahlgren trefil dvakrát tyč.

JM Chodov - Tatran Střešovice 10:4 (1:1, 6:1, 3:2)
Branky: 3., 31., 47. a 52. Pražák, 23. Cepek, 23. Jendrišák, 37. Klápa, 38. vlastní M. Podhráský, 40. Wahlgren, 50. D. Podhráský - 13. Jiří Kolísko, 40. Deutsch, 44. Ondrušek, 55. Ullmann. Stav série: 1:2.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve florbale 2022

Program a výsledky Skupiny Česká nominace

Mistrovství světa ve florbale 2022 proběhne ve dnech 5. - 13. listopadu ve Švýcarsku. Letošní šampionát je čtrnáctý v historii, triumf nakonec obhajují Švédové.

Články odjinud


Články odjinud