24. dubna 2016 • 00:22

Prohra o gól! Házenkáři Dukly nestačili na portugalskou Bragu 33:34

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Házenkáři Dukly Praha prohráli v úvodním semifinále Vyzývacího poháru s portugalským celkem ABC Braga 33:34. Odveta je na programu v neděli 1. května v pražské hale na Podvinném mlýně.



Dukla s Bragou vypadla před rokem v osmifinále téže soutěže, tehdy v Portugalsku dostala 42 gólů a vysoko prohrála. I tentokrát byl zápas s finalistou minulého ročníku bohatý na branky, ale Pražané drželi krok až do závěru a do odvety si vytvořili slibnou pozici.

V úvodu dokonce Dukla domácí celek přehrávala, vybudovala si tříbrankový náskok a první poločas nakonec po oboustranně útočném představení skončil nerozhodně 18:18. Po změně stran šli Pražané do tříbrankového trháku znovu, ale po oddechovém čase Bragy se scénář opakoval. Závěr odehráli hosté v oslabení, Kastner ještě ze sedmimetrového hodu vyrovnal, ale poslední slovo měl domácí Gomes.

Mezi poslední čtyři týmy některého z evropských pohárů se svěřenci trenéra Jana Josefa dostali jako první český tým od roku 1993.

ABC Braga - Dukla Praha 34:33 (18:18)
Nejvíce branek: Rocha 9, Branquinho 5, M. Pereira a N. Pereira po 4 - Kotrč 8, Kývala 7, Kastner 6, Sviták 5. Rozhodčí: Katsikis, Michailidis (oba Řec.). Sedmimetrové hody: 4/3 - 2/2. Vyloučení: 3:4. Diváci: 752.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 1 (čtvrtfinále)
Články odjinud


Články odjinud