19. července 2012 • 10:34

Biaggi, Melandri a další hvězdy superbiků se před závodem podepíší fanouškům

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vloni spolu svedli nemilosrdné bitvy na trati, kde každý z nich vyhrál jeden závod. Letos obývají první dvě příčky průběžného pořadí mistrovství světa superbiků – Max Biaggi je první, Marco Melandri druhý. Ještě než se v neděli znovu pustí na Masarykově okruhu znovu do boje, setkají se ve čtvrtek odpoledne v centru Brna s fanoušky, podiskutují s nimi a podepíší se jim.



Na tyhle italské veterány bude (kromě domácího jezdce Jakuba Smrže) upřena asi největší pozornost během závodního víkendu na Masarykově okruhu, devátého z celkových čtrnácti během superbikového šampionátu.

Melandri vloni v Brně vybojoval svoje premiérové vítězství na Yamaze a ani letos nepřijede – tentokrát na BMW – s malými cíli.

„Brno mám skutečně rád, protože nabízí rychlý a hezký okruh. Trať je kopcovitá a široká, takže je parádní na ní závodit, a já se na ní cítím velmi sebevědomý,“ vzkázal před cestou na Masarykův okruh Melandri.

V Biaggim bude mít opět obrovského protivníka, Mad Max vyhrál v Brně už 11 závodů na všech možných typech motocyklu od třídy do 250 ccm před 500/MotoGP až po superbiky. Jedenačtyřicelitý Říman si do Brna veze náskok 48 bodů v celkovém pořadí na Melandriho a pokusí se ho na své oblíbené dráze rozšířit.

Než se tak stane, dostanou příležitost fanoušci jezdců. Dnes se pro ně koná akce, na níž si mohou poslechnout vyjádření jezdců při veřejné tiskové konferenci a pak získat jejich podpisy. V nákupní galerii Vaňkovka ve středu Brna začne podívaná v 15 hodin.

Kdo se zúčastní?

Max Biaggi
Marco Melandri
Carlos Checa
Loris Baz
Jonathan Rea
John Hopkins

Program
15.00 – 15.25
veřejná tisková konference

15.25 – 15.40
fotografování jezdců (na podiu budou dva motocykly SBK – Aprilia Maxe Biaggiho a BMW Marca Melandriho)

15.40 – 16.00
veřejná autogramiáda jezdců

od 16 hodin
program s českými jezdci – rozhovory na podiu a autogramiáda. Akce se zúčastní: Ondřej Ježek, Jan Halbich, Viktor Dušek, Patrik Vostárek a Michal Prášek.
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud