15. října 2012 • 05:45

FOTO: Modrá pirátka de Villotaová přišla o oko, ale o sny a krásu ne!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byla příslibem, že do světa formule jedna pronikne ženský prvek, a navíc opravdu půvabný. Pak ovšem do života pilotky Marie de Villotaové (32) drasticky zasáhla ošklivá nehoda. Španělka při testovací jízdě přišla o oko, ale svého snu v podobě F1 se stále nevzdává. Navíc, když poprvé předstoupila před novináře, v modrém kabátku, s krátkými blonďatými vlasy a s modrou páskou přes oko, svou krásou všem vyrazila dech!



I s jedním okem by se také chtěla pokusit oživit svou závodní kariéru. Když jí prý lékař oznamoval, že jí museli vzít oko, hned se do něj pustila: "Řekla jsem mu, vy jste chirurg? Potřebujete k operování obě ruce? Já jsem jezdkyně formule 1 a potřebuju k řízení obě oči," cituje Marii agentura Reuters.

"Později už mi to přišlo jako zázrak a taky brzy zjistíte, že jistým způsobem vidíte více, než předtím," nechala se slyšet testovací jezdkyně stáje Marussia. A stále si žije svůj sen, že se opět posadí za volant formule 1.

"Motorsport mám prostě v krvi a není šance, že bych se udržela mimo tenhle svět," prohlásila dvaatřicetiletá Španělka. "Chci bojovat dál, protože pevně věřím, že ženy mají v motoristickém sportu své místo," dodala de Villotaová.

Zásadní věcí prý pro ní bylo získat zpátky optimismus ohledně budoucnosti. "To mi pomohlo opět nastartovat můj vnitřní motor. Jsem si jistá, že to nejlepší ještě přijde," věří nezdolná španělská bojovnice.

Maria de Villotaová sršela optimismem
Maria de Villotaová sršela optimismem

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud