26. července 2021 • 13:30

Co na sebe práskl bronzový Choupenitch: dělal křoví v divadle a první rande

Autor: ham
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český šermíř Alexander Choupenitch získal na LOH v Tokiu ve fleretu bronzovou medaili, ještě před odjezdem do Japonska se ale posadil před kameru czechteam.tv a prozradil na sebe spoustu zajímavostí.



Dozvíte se, jaká je jeho oblíbená příchuť zmrzliny, co (nebo koho) by si vzal s sebou na pustý ostrov a jaká je jeho práce snů. Dále nabídl svůj tip na ideální první rande.

Ve videorozhovoru pro czechteam.tv na sebe sedmadvacetiletý rodák z Brna s běloruskými kořeny také řekl, že ve svých začátcích působil jako komparz v brněnské Janáčkově opeře, kde si například zahrál keř, vojáka a mini roli v Prodané nevěstě.

Když dostal na výběr, zda by radši uměl mluvit se zvířaty, nebo rozuměl všem světovým jazykům, zvolil mluvení se zvířaty. Prásknul na sebe také, že má raději sprchu než vanu, a na otázku, zda raději pere či žehlí, odpověděl český reprezentant s úsměvem: „Praní, pračka pere sama“.

Na závěr ho lehce vyvedla z míry otázka, která se týkala toho, jestli má raději rozsvíceno, anebo zhasnuto. Více sledujte ve videu czechteam.tv.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud