9. srpna 2012 • 13:39

Kajakář Trefil k hymně od Matahari: Nabilo mě to jak hovado!

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Propojení tvrdého rocku a českých olympioniků zafungovalo! Po slavné skladbě Čtvrtá sestra, kterou po OH v Pekingu složily Tři sestry poctu oštěpařce Barboře Špotákové, zní tentokrát nadupané tóny od vody. Skupina Matahari český čtyřkajak pořádně nakopla, přiznal Lukáš Trefil i Jan Štěrba.



Je to tlak, až praská tady mráz, z český hymny jde po zádech mráz!

Tóny, které se na olympiádě hrají jen zlatým medailistům, předvídá v textu své písně kapela Matahari českému čtyřkajaku. Obě party lidí spojuje láska k tvrdé muzice a také rodinné pouto. Lukáš Trefil je členem olympijské lodě, v Matahari hraje na basovovu kytaru jeho starší bratr Pavel.

 „Tak jsme se včera zavřeli do studia a natočili singl napsaný pro český čtyřkajak, který pojedete na letošních letních olympijských hrách, a ve kterém bude sedět Lukáš Trefil, bratr našeho Páji!“ oznámila kapela Matahari na svém Facebooku. „Držíme jim palce, sledujte je a fanděte!“

Tento text napsali členové skupiny Matahari před začátkem LOH v Londýně. A trefili se! Jejich skladba českým reprezentantům pomohla k bronzu!

"Písnička? Před závodem jsem si to nepouštěl. Ale v průběhu všech těch procesů jsem si to vždycky přehrál a strašně mě to nakoplo. Bylo to hrozně sympatický, že oni (Matahari) do toho taky dali tuhle energii a dali nám něco extra," líčil své pocity Jan Štěrba.

"Líbilo se mi a pomáhalo to. Všechny tyhle věci od fanoušků, když vás lidi podporujou, tak to pomáhá," svěřil se bronzový olympionik.

Lukáš Trefil (bratr člena skupiny Matahari) se vyjádřil k písni pro čtyřkajak ještě emotivněji: "Pouštěl jsem si song od bráchy, nabilo mě to jak hovado, takže dobrý. Pouštěl jsem si víc věcí, tohle byla jedna z posledních, než jsem šel na vodu. Bráchovi za všechny moc děkuju," uzavřel novopečený držitel olympijského bronzu.

VIDEO: Píseň skupiny Matahari - Vodní dravci

Z textu písně kapely Matahari pro K4

My jsme vodní dravci

To si jedem vzít

Lodě kloužou k cíli

Už to budem mít

Je to tlak, až praská tady hráz

Z český hymny jde po zádech mráz

Jsme vodní živly, letíme jak šíp

Naše pádla jedou si pro vítězství

Rychlostní kanoisté Havel, Trefil, Dostál, Štěrba zabírají během závodu na LOH v Londýně
Rychlostní kanoisté Havel, Trefil, Dostál, Štěrba zabírají během závodu na LOH v Londýně

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud