9. srpna 2012 • 11:59

VIDEO: Bolavá olympiáda! Americká bikrosařka měla hrůzostrašnou nehodu

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Olympijské hry nejsou pro žádného sportovce procházkou růžovým sadem. Většina z nich dře, aby se na tuto největší sportovní akci světa vůbec dostala, ti štastnější prolévají pot a slzy během samotných olympijských závodů nebo zápasů. Méně štastní musejí dokonce zkousnout nepříjemný pád, který pořádně bolí. Své o tom ví i americká bikrosařka Brooke Crain.



Devatenáctiletá sympatická Američanka Brooke Crain nejspíš ráda zapomene na kvalifikační závod žen na kolech BMX.

Závodnice absolvují pouze jedno kvalifikační kolo, ve kterém se rozhoduje, zda jejich čas bude stačit na postup do vyřazovací části závodu či nikoliv.

Prostě a jednoduše závodí se ihned od prvního kola, jde o každou tisícinu sekundy. Proto každá z bikrosařek jede svoji jízdu naplno už v kvalifikaci.

Výsledkem jsou časté nehody a nepříjemné bolavé pády. O tom jak moc tvrdý asfalt se nachází na olympijské trati pro závodníky BMX, se přesvědčila americká reprezentantka Brooke Crain.

VIDEO: Hrůzostrašný pád americké bikrosařky na LOH

Během své jízdy po jednom ze skoků neudržela rovnováhu a "šla" hlavou přes řídítka svého kola. Při hrůzostrašném pádu narazila hlavou přímo do dalšího kopečku dráhy.

Mladá Američanka byla hodně otřesená a na nohy se dostala díky přivolané pomoci. I přesto, že pád vypadal opravdu ošklivě, Crainová vyvázla bez těžšího zranění.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud