28. července 2016 • 23:16

Šermíř Choupenitch odletěl do Ria: Nepřepadávejte mě, je to nebezpečné

Autor: isport tv
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český reprezentant v fleretu Alexander Choupenitch odletěl společně s ostatními sportovci do Rao de Janeira na letní olympijské hry. Před odletem se rozpovídal o obavách z viru zika i z únosců. "Mám náramek proti komárům a budu chodit míň do města," prozradil svou prevenci před nástrahami Brazílie pro iSport TV. A v nebál se ani zavtipkovat.



Dvaadvacetiletý fleretista Choupenitch se chystá na své první olympijské hry. V rozhovoru pro iSport TV prozradil, jak moc se těší. "Jsem úplně v klidu. Tohle je něco jiného, než když jezdíme na závody. Je tu mnohem víc pozornosti, víc šrumce," všiml si juniorský mistr Evropy.

Olympijské hry doprovází i negativní zprávy. Někteří sportovci včetně tenistů Tomáše Berdycha a Karolíny Plíškové do Ria neodcestovali kvůli obavám z viru zika, obavy vyvolává i tamní vysoká kriminalita. Toho se mladý šermíř ale neobává. "V Německu a ve Francii těď byli teroristé, takže můžeme polemizovat co je nebezpečnější a co horší," tvrdí.

A jaké preventivní opatření plánuje, aby se mu nepříjemnosti vyhnuly? "Fígle prozrazovat nebudu, třeba se dívají ti, co mě chtějí unést," zavtipkoval. A případným únoscům šermíř vzkázal: "Nepřepadávejte mě, je to nebezpečný!"

Vše o LOH v Riu najdete ZDE>>>

Hlaváčková: Je to krásný pocit, být součástí českého týmu
Video se připravuje ...

Kostelecký: Já jsem nejstarší v české výpravě?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud