1. února 2022 • 14:14

S ročním iSport Premium získáte kompletní vysílání z olympiády

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chcete si užít sportovní svátek naplno? Každý nový předplatitel ročního iSport Premium získá tarif O2 TV Stříbrná na 3 měsíce za 1 Kč za měsíc. A právě O2 TV mimořádně do své nabídky zařazuje všechny kanály Eurosportu, který je hlavním vysílatelem olympijských přenosů.



Roční předplatné stojí 990 Kč. Po zaplacení vám bude poslán kód na tarif O2 TV Stříbrná. Aktivací kódu se vám tarif zlevní na první 3 měsíce na 1 Kč za měsíc. Běžná cena tarifu je 1347 Kč.

Objednávejte ZDE>>>

Na O2 TV platformě se postupně zapne pět kanálů Eurosport. Co na nich čekat?

  • Hlavní lokalizované kanály Eurosport 1 a Eurosport 2 s českým komentářem se zaměří na venkovní sporty, chybět nebude alpské lyžování, biatlon, běh na lyžích, skoky na lyžích nebo také freestyle, snowboard, skeleton, sáně a boby.
  • Eurosport 3 (začátek vysílání 3. 2. 2022 v 05:00 hodin) se stane domovem ledního hokeje, téměř 100 hodin živého obsahu z turnaje mužů i žen, od základních skupin až po boje o medaile.
  • Eurosport 4 (začátek vysílání 4. 2. 2022 ve 02:55 hodin) se zaměří na rychlobruslení, short track a krasobruslení. Příznivci se dočkají přes 80 hodin živých přenosů.
  • Eurosport 5 (začátek vysílání 2. 2. 2022 ve 13:05 hodin) udělá radost všem příznivcům curlingu, neboť nabídne všechny turnaje žen, mužů i dvojic.

Nabídka platí i pro předplatné tištěného deníku Sport. Vybrat si můžete z čtvrtletního, půlročního nebo ročního předplatného.

Deník Sport si předplaťte ZDE>>>

Kompletní podmínky akční nabídky iSport PREMIUM a tištěného předplatného s O2 TV najdete ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud