Zdeněk Janda
18. února 2018 • 15:08

Samková chystá Ledeckou na humbuk: Ester, na to se nedá připravit!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z KOREJE | V roce 2014 to byla ona, kdo okouzlil svět. Bezprostředností, knírkem. Snowboardkrosařka Eva Samková získala zlato v Soči, teď šokovala Ester Ledecká na lyžích. A co ji čeká? Co by jí česká krajanka, jezdící na prkně, poradila? „Já ani nevím, na to se nedá připravit. Ale je to horší, než si člověk dokáže představit,“ usmívá se česká Bohyně. Teď už jsou dvě…



Sama přiznala, že první rok po olympijském triumfu pro ni byl těžký. Hodně těžký. Neustálá pozornost ji nedělala zrovna dobře. Čeká Ledeckou něco podobného?

„Ona teď bude spíš nedostupná, protože má před sebou na olympiádě ještě další důležitý závod,“ říká Samková s tím, že potom už to bude horší. Dá se očekávat monstrózní poprask. Zvlášť, jestli vyhraje ještě zlato na snowboardu.

9. den na ZOH: Ledecké slalom snů, nájezdový hrdina Francouz a medailový hattrick Kuzminové
Video se připravuje ...

„Já doufám, že i ten druhý závod zvládne. Protože ona už to může mít tak na párku, nemusí nic řešit,“ tvrdí úspěšná snowboardkrosařka, která brala v Koreji bronz. „A jestli opravdu vyhraje i ten paralelní obřák, to snad bude na úrovni Zátopka , nebo nevím.. Je to neskutečný!“

O tom, že Ledecká vyhrála, se dozvěděla při sledovaní sobotního hokejového zápasu Česko – Kanada. Dlouho to nemohl rozdýchat. „Je to něco neskutečného. Vůbec si nedokážu představit, jaké to pro ni je, já předtím aspoň vyhrála nějaké závody ve svěťáku. Ale ona rovnou v lyžích zlato. To je naprosto super, až nemožný,“ dodala Samková, jinak velká hokejová fanynka.

A věří, že i na ledě se klube další úspěch.

Eva Samková s typickým nakresleným knírkem se v dramatickém finále propracovala na bronzovou pozici v samém závěru z posledního šestého místa.
Eva Samková s typickým nakresleným knírkem se v dramatickém finále propracovala na bronzovou pozici v samém závěru z posledního šestého místa.

Olympiáda 2018: kompletní informace najdete zde >>

Olympiáda v Pchjongčchangu: ZOH 2018 na iSport.cz

 
Program a výsledky ONLINE přenosy Češi na olympiádě Medailové pořadí
Zimní olympijské hry v Pchjongčchanguse konají od 9. do 25. února 2018. Celkem se na OH 2018 v Jižní Koreji rozdá 102 sad medailí.

Hokej na ZOH 2018

 
Program zápasů Česká nominace Tabulky a výsledky Stadiony na OH
Systém turnaje: Do čtvrtfinále postoupí přímo vítězové skupin a nejlepší tým z 2. místa. Zbylých 8 mužstev si zahraje o další čtyři místa.
Český program: Česko - USA 3:2sn
Česko - Rusko 0:3
Česko - Kanada 4:6

Eva Samková, Ester Ledecká, Barbora Havlíčková, Veronika Vítková, Ondřej Moravec, Martin Erat, Michal Krčmář, Šárka Pančochová, Martina Sáblíková, Karolína Erbanová, Pavel Francouz

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud