20. února 2014 • 16:04

Jansta s Peltou navštívili olympiádu: Soči nás mile překvapilo

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na zimní olympijské hry v Soči vyrazil také předseda České unie sportu a místopředseda ČOV Miroslav Jansta společně s členem výkonného výboru ČOV a šéfem Fotbalové asociace ČR Miroslavem Peltou. Důvod jejich návštěvy? V doprovodu českého prezidenta Miloše Zemana se chtěli přesvědčit, jak vypadá zázemí největší sportovní akce roku.



Miroslav Jansta měl na místě možnost si osobně prohlédnout sportoviště. „Ujistili jsme se, že o naše sportovce je dobře postaráno a pro olympijské soutěže je vše připravené tak, jak má být,“ uvedl spokojeně předseda České unie sportu.

A co nejvíc zaujalo Peltu? „Pořadatelé mají propracovanou jak organizační stránku, tak i celou infrastrukturu, která s konáním her souvisí. Příjemné je i to, že v jednom středisku chodíte v tričku a jste u moře a přitom v druhém jsou vynikající podmínky pro zimní sporty jako je lyžování či snowboarding,“ poznamenal první muž českého fotbalu.

Podle Pelty si olympiáda v Soči nezaslouží silnou kritiku, která kolem ní zaznívá. "Je mi jen líto, že je kolem této události někdy zbytečně negativní propaganda. Tahle olympiáda si to rozhodně nezaslouží.“

Miroslav Pelta se setkal s trenérem hokejové reprezentace Aloisem Hadamczikem
Miroslav Pelta se setkal s trenérem hokejové reprezentace Aloisem Hadamczikem

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud