18. dubna 2012 • 16:00

Volejbalové krásky bojují o OH a sponzory. Lákají na hravý klip

Autor: ivp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO |  Jsou jednou nohou v Londýně, přesto stále nemají účast na OH jistou. České plážové volejbalistky Kristýna Kolocová a Markéta Sluková zahajují sezonu, v jejímž průběhu může být životní účast pod pěti kruhy. „Snažíme se na to nemyslet, ale pokud by se to povedlo, byla by to třešnička na dortu,“ říká Sluková. A potenciální sponzory lákají i na hravé video.



Za pár měsíců je možná bude sledovat celý svět. Nejen proto, že jsou české plážové volejbalistky Kristýna Kolocová a Markéta Sluková pohledné, ale také, že mají na to, aby usilovaly o úspěch na Letních olympijských hrách v Londýně.

„Víme, že se v červenci něco děje, ale snažíme se na to nemyslet. Čekají nás zápasy před i po olympiádě. Nemůžeme se soustředit se jen na ní, nehledě na to, že tam ještě nejsme. Pokud se to ale povedlo, bude to třešnička na dortu,“ uvedla na dnešní tiskové konferenci Sluková.

Českému páru patří zatím v olympijské kvalifikaci třinácté místo. Do Londýna přitom míří šestnáct nejlepších dvojic z redukovaného žebříčku. Každá země má povolené jen dvě dvojice.

Kolocová se Slukovou na tiskové konferenci
Video se připravuje ...

„Nervózní jsme, je to velká šance. Cítíme, že to máme na dosah a nechceme to pokazit,“ přiznala Sluková a Kolocová dodává: „Sledujeme i ostatní páry, jak si vedou. Hlavně ty za námi, zda nás nepředběhly a tak. Náš trenér Simon Nausch udělal speciální tabulku týmů, které jsou kolem, takže to máme zmapované.“

Nausch trénuje český pár od roku 2010 a mimo jiné je i partnerem Slukové. Druhým českým duem, které usiluje o olympiádu je pak Hana Klapalová – Lenka Háječková.

„Jsme v kontaktu a přejeme si úspěch. Bylo by prima, kdybychom byly na olympiádě všichni,“ říká Kolocová.

Mistryně Evropy do 23 let také natočily speciální video, které jim má pomoci sehnat sponzory. Součástí sponzorství je členství ve fan clubu, kde nahlédnou do života hráček a na konci se pro ně plánuje speciální setkání s hráčkami.

„Video se moc líbí, splnilo účel. Máme hodně pozitivních ohlasů. Je to srandovní formou, žádné: Dobrý den jsme Kolocová se Slukovou, dejte nám peníze, umíme dobře hrát,“ chválí si Sluková a Kolocová s úsměvem dodává: Jen trochu přebylo myšlenku projektu. Všem se líbilo, ale všichni koukají na nás a zapadl účel shánění sponzora,“ dodala Kolocová.  

Podívejte se, jak Kristýna Kolocová a Markéta Sluková shání sponzory pro OH:

Plážové volejbalistky Markéta Sluková a Kristýna Kolocová (vpravo) - parťačky už od čtvrté třídy
Plážové volejbalistky Markéta Sluková a Kristýna Kolocová (vpravo) - parťačky už od čtvrté třídy

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud