16. února 2016 • 19:08

Biatlonisté se vrátili ze zámoří a hned točili upoutávku na MS

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bez několika zavazadel zapomenutých v Paříži a bez světové jedničky Gabriely Soukalové přiletěli dnes ze zámoří čeští biatlonisté a hned měli napilno. "Kamera, klapka, akce!" znělo dnes letištní halou v Praze Ruzyni. Hlavní roli při natáčení upoutávky na blížící se mistrovství světa dnes hrály hůlky.



U stolu u občerstvení sedí dva asijští turisté a jedí nudle. Hůlkami. Najednou však přibíhají reprezentanti Ondřej Moravec a Michal Krčmář a vyděšeným strávníkům hůlky berou z ruky a utíkají. "Stop!" ozve se od kamery. "Ještě jednou, prosím," zní příkaz z režie.

Celý český tým sedí na sedačkách a "jakoby" se nudí. Najednou po hlášení z rozhlasu po sobě překvapeně pokukují, zvednou se a utíkají z haly. "Zdrháte, jako kdyby tady někdo nahlásil bombu," žertují trenéři. Mezitím se letištní halou na oko prochází Daniel Hůlka či slepec s bílou hůlkou.

Pointa? Hlavně, ať si roztržitá Soukalová nezapomene vzít na MS hůlky. Ale jak může být upoutávka bez hlavní hvězdy šampionátu, která odletěla ze zámoří rovnou do slovinské Pokljuky? "Dostala za úkol to natočit ve Slovinsku, snad to zvládne a nezapomene na to," modlil se s úsměvem biatlonový komentátor České televize Jiří Rejman.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud