25. prosince 2018 • 04:40

NEJ zážitek roku 2018: dojetí, tituly i pohyb. Co dostalo sportovce?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rok 2018 se už rychle chýlí ke konci, do jeho konce zbývá posledních pár dní. Byl nabitý sportovními událostmi, které se nezapomenutelně zapíší do sportovní historie. Olympijské hry, mistrovství světa ve fotbale i postup českých basketbalistů na světový šampionát, na to vše se bude dlouho vzpomínat. Co však bylo největším sportovním zážitkem roku pro sportovce Lukáše Krpálka, Barboru Seemanovou či fotbalové legendy Antonína Panenku a Jana Bergera? A co nejvíce zasáhlo redaktory deníku Sport?



„Pro mě byl celý rok úspěšný. Největší zážitek? Že se mi podařilo vyhrát mistrovství Evropy,“ těší judistu Lukáše Krpálka. Barbora Seemanová nejvíce vzpomíná na medaili z juniorských olympijských her. A fotbaloví bardi Antonín Panenka s Janem Bergerem? Oba těší, že se ještě stále mohou proběhnout na trávníku. „To je pro mě takový hezký zážitek,“ usmívá se Berger.

Podívejte se na VIDEO, jak sportovní osobnosti okomentovaly své nejsilnější zážitky v roce 2018.

NEJ sportovní zážitek roku? Kraťas při tenisu, medaile z juniorských OH i derby
Video se připravuje ...

U redaktorů Sportu vládly medaile z OH

Nejvíce sportovních momentů přinesly bezpochyby únorové olympijské hry. V jihokorejském Pchjongčchangu kralovala  Ester Ledecká , která získala dvě zlaté medaile ve dvou různých sportech. Její nevídaný úspěch nebyl opomenut ani u redaktorů deníku Sport. Kromě ní se bude dlouho vzpomínat i na stříbrný závod Michala Krčmáře , jenž oslnil především velmi dojemným rozhovorem.

Z neolympijských událostí u redaktorů zabodoval například postup českých basketbalistů na mistrovství světa, kde se představí po dlouhých 37 letech. Dále se do paměti hluboko zaryje i finále fotbalového mistrovství světa zažité přímo v Záhřebu či bronzová medaile Evy Vrabcové -Nývltové v maratonu na atletickém mistrovství Evropy v Berlíně.

Podívejte se na VIDEO, jak redaktoři deníku Sport a webu iSport.cz okomentovali své nejsilnější zážitky.

ANKETA: Co byl nejsilnější sportovní zážitek roku 2018 pro redaktory Sportu?
Video se připravuje ...

Ester Ledecká si nasazuje korunu pro Sportovkyni roku, tradiční anketu ovládla naprosto drtivě
Ester Ledecká si nasazuje korunu pro Sportovkyni roku, tradiční anketu ovládla naprosto drtivě

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud