19. listopadu 2020 • 19:20

Sportovci na sítích: Karlos a jeho princezny i dovádění hvězd v moři

Autor: ija
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Co je nového na sociálních sítích sportovců? Karlos Vémola přispěl fotkou s roztomilou dcerkou Lili. „Mojí malé princezně je právě jedenáct měsíců,“ pochlubil se. Na jiném snímku představuje jinou princeznu, lvíče Elsu. Lewis Hamilton, od neděle sedminásobný mistr světa F1, si dopřál trochu zaslouženého flákání. S popiskem „líné dny“ předvedl, jak se povaluje na na gauči ve společnosti svého psího kamaráda, buldoka Roscoea. A kamarádky, bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková a bývalá beachvolejbalistka Kristýna Hoidarová Kolocová, vyrazily na dovolenou na Kanáry a se svými manžely (a dětmi) dováděly v moři.



Lyžařská hvězda Lindsey Vonnová zveřejnila dávnou fotku se svým tehdejším sjezdařským vzorem Picabo Streetovou, a oznámila, že její produkční společnost hodlá jako svůj první projekt natočit právě příběh olympijské vítězky a mistryně světa.

Petra Kvitová se v Dubaji pustila do tréninku na novou sezonu a hrála i beachvolejbal. „Nevím, proč se tady usmívám, protože musím říct, že na konci tohohle tréninku jsem byla pěkně hotová,“ napsala ke snímku z pláže.

Petra Kvitová si v rámci tréninku zahrála beachvolejbal
Petra Kvitová si v rámci tréninku zahrála beachvolejbal

Jiná česká tenistka Barbora Strýcová se zase jednou věnovala své druhé „profesi“ a do svého podcastu „U Baru“ si pozvala kolegyni a dlouholetou kamarádku Lucii Šafářovou. Samozřejmě došlo na společný snímek, na kterém je i malá dcerka Šafářové a hokejisty Tomáše Plekance Leontýnka.  

Maminkou na plný úvazek je už i bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková, která si vyšla na procházku se synkem Jakubem v kočárku.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud