25. července 2012 • 08:00

Chystáte se pod stan? Máme tip na moderní stany za hubičku!

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ne každý tráví rád dovolenou v luxusním apartmánu, ne každý také na to má. Spousta z nás naopak ráda spojí romantiku a možnost stěhování z místa na místo se skutečností, že ubytování ve vlastním „domku“ někde v kempu nás přijde mnohem levněji. A se stany nové generace bydlíme i velmi pohodlně.



Postavit stan snadno a rychle? Žádný problém!

Postavit dřív stan byl tak trochu rébus. Z vaků se vysypala spousta nosných hliníkových tyčí, kolíků a změť lanek. Nehledě na to, že větší stan vážil i několik desítek kilogramů a v autě zabral většinu místa.

To ale v dnešní době dávno neplatí. Moderní odolné a komfortní stany postavíte v pár okamžicích. Vše je jednoduše sestavitelné tak, abyste mohli po příjezdu na místo táboření prakticky ihned "bydlet".

Výhodou moderních stanů je nejen daleko větší komfort než před léty, ale i možnost rychlého sestavení, variabilita a odolonost.Foto Sportnanetu.cz

Kde koupit moderní stany levně?

Kvalitní stany a přitom cenově velmi výhodné pořídíte v e-shopu sportnanetu.cz. Najdete tu širokou nabídku především od renomovaného výrobce King Camp. Výběr je opravdu pestrý. Ať už se chystáte na dovolenou ve dvou, nebo s početnou rodinou. Máte rádi profesionalitu, určitě vás uspokojí například stany Coleman či český výrobce Prima.

Ty menší klidně můžete nést na zádech, váží od tří kilogramů. Ani ty největší stany až pro 6 lidí neváží více, než 12 kilo.Díky novým materiálům a jednoduché konstrukci King Camp postavíte i složíte za pár minut. Napomáhají tomu například pevné laminátové pruty, jejichž sestavení je hračka. Pokud si objednáte stan v ceně nad 2 000 Kč, dostanete navíc jako dárek od sportnanetu.cz zdarma cestovní polštářek.

Výhodou moderních stanů je nejen daleko větší komfort než před léty, ale i možnost rychlého sestavení, variabilita a odolonost.Foto Sportnanetu.cz

 

KOMPLETNÍ VÝHODNÁ NABÍDKA NA STANY ZDE

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud