26. dubna 2017 • 14:00

Nový Sazka Bet: Nejvyšší kurzy na trhu, 3x více live sázek a lákavé vstupní bonusy

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sázková kancelář Sazka Bet spustila nové a přehledné webové stránky. Kurzové sázky jsou součástí herního portálu Sazka.cz. Sázející mohou tipovat s nejvyššími kurzy na trhu a čerpat výhody z celé řady atraktivních bonusů.



Sazka Bet nabízí nově registrovaným hráčům 200 Kč na ruku nebo 100% bonus k prvnímu vkladu až do výše 3 000 Kč! Pro sázející je připraveno až na 250 000 LIVE sázek, tedy 3x více než doposud. K dispozici mají také dvakrát vyšší počet live streamů, a to včetně 1. české fotbalové ligy, Bundesligy, La Ligy a KHL, Wimbledonu a jiných soutěží. 

AKOvka spojující LIVE i prematch

Nové rozhraní umožňuje zákazníkovi sledovat vizualizaci drtivé většiny zápasů. Sazka Bet také nabízí funkci cash out, se kterou nepřijdete o výhru v posledních minutách. Novinkou je i možnost rychlých sázek, kdy například u fotbalového zápasu půjde tipnout, co se stane v příští minutě. Hráči jistě ocení i možnost sestavit si AKO tiket z LIVE i prematch dohromady.

Nabídka asijských handicapů

Sázející už se nemusí obávat, že jejich favorit v tenise skrečuje svůj zápas. Sazka Bet v takovém případě vrací celý vklad. Velkým lákadlem je rovněž nová nabídka u LIVE i prematch sázek asijského handicapu, které jsou celosvětově velmi oblíbené.

Pravidelné soutěže se Spartou a Plzní

Díky partnerstvím Sazka Betu s fotbalovými kluby AC Sparta Praha a FC Viktoria Plzeň mají sázející i ostatní sportovní fanoušci velkou šanci získat vstupenky na jejich zápasy i možnost zúčastnit se výjezdů na venkovní utkání přímo s týmem. Sazka Bet má zároveň na Letné vlastní speciální sektor pro své sázkaře s interaktivním programem v průběhu ligových zápasů.

Veškerý přehled výhod a bonusů naleznete na stránce www.sazka.cz.

Články odjinud


Články odjinud