19. prosince 2017 • 00:00

Vánoce na TV Tipsport! Sledujte El Clásico i šlágr Serie A živě a vsaďte si!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To bude vánoční sobota! Nejočekávanější bitva evropského fotbalu má výkop v sobotu ve 13:00 a ve 20:45 nás potom ještě čeká dezert v Serii A. Real hostí Barcu a Juve AS Řím a vy můžete přímý přenos obou mačů sledovat na TV Tipsport!



Sobotní odpoledne začne dlouho očekávanou bitvou. Souboj podzimu proti sobě svede na TV Tipsport Real Madrid a Barcelonu ve 175. El Clásicu! Jak to vidí sázkaři? Přes padesát procent tipů míří na domácí Real v kurzu 2,17:1. Jenže rozjetá Barcelona přijíždí na San Bernabeu s jedenáctibodovým náskokem na domácí a s vizitkou týmu, který tady už dva roky v lize neprohrál. S kurzem 3,21:1 na její výhru sází plná pětina tipérů.

Ještě v předvečer Štědrého dne si pak fotbaloví fandové můžou na TV Tipsport rozbalit i druhý dárek, bitvu o špici Serie A. Druhý Juventus hostí čtvrtý AS Řím i s Patrikem Schickem. Taky v Turíně půjdou do zápasu jako jasní favorité domácí. Přes devadesát procent tiketů nese výhru bianconerri v kurzu 1,83:1.

Sledujte El Clásico na TV Tipsport!

Rozjedou oba soupeři opět útočný koncert? Kdo si dojde pro tři body? Vsaďte si a sledujte zdarma přímý přenos zápasu Real Madrid – FC Barcelona na TV Tipsport v sobotu od 13:00 a bitvu Juventusu a AS Řím od 20:45!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Články odjinud


Články odjinud