30. května 2018 • 17:56

Soutěž o jízdu ve skutečné formuli pokračuje! Ukažte, jaký jste expert na F1

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jste expertem na Formuli 1? Dokažte to! Tipněte si, kteří tři jezdci obsadí místa na pódiu Velké ceny Francie (přímý přenos 24. června na Sport2), a můžete vyhrát jedno z míst na motokárových závodech o jízdu v opravdové formuli. Velká Česko-slovenská soutěž stanic Sport1 a Sport2 a stáje Effective Racing vstupuje třetím kolem do své druhé poloviny! Ukažte, jak máte nastudované jezdce a monoposty a uhádněte, kdo nejlépe zvládne nástrahy nového okruhu Paula Ricarda.



Své tipy můžete do 20 června přidávat na soutěžní microsite www.soutez-sport1tv.cz.

V prvních dvou kolech zasílali diváci stanic Sport1 a Sport2 fotografie, ve kterých vyjadřovali svou lásku k Formuli 1. Osm nejlepších z obou kol si následně dalo dostaveníčko na motokárových závodech. Někteří dokonce i s rodinnými fankluby.

Na pražském motokárovém okruhu CMKarting se za přítomnosti oblíbeného komentátora Josefa Krále v polovině května utkali o jedno ze čtyř míst ve velkém finále na Slovakia Ringu. A ten nejlepší z nich, Tomáš Kočí měl po závodě upřímnou radost. Ostatně, na nejlepší záběry jak z pražského závodu, tak toho bratislavského, kde triumfoval Matúš Mičian, se můžete podívat v následujícím videu.

Tak na co ještě čekáte? Pokud chcete zažít podobně vzrušující zážitek, stačí si do 20. června tipnout ty nejrychlejší závodníky VC Francie. A pokud následně prokážete své závodnické kvality, třeba se i vy přidáte k Tomášovi a Matúšovi ve velkém finále, které se uskuteční na konci léta na Slovakia Ringu. Čeká vás velký souboj v závodním speciálu Alfa Romeo 147 GTA o hlavní výhru, jízdu ve Formuli Renault 2.0.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud