27. srpna 2018 • 00:00

Televizní revoluce! Nejlepší sport uvidíte už jen v O2 TV

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Začíná nová revoluční éra ve vysílání českého sportu. Hvězdná Liga mistrů, atraktivní hokejová extraliga, kompletní ženský tenisový okruh WTA, basketbalová Euroliga, exkluzivní zábavná show TIKI-TAKA, galavečery MMA a motoristické sporty. A nyní navíc poprvé v historii všechny zápasy z české fotbalové ligy až do roku 2022. Tento obsah nenajdete nikde jinde než v televizi O2 TV!



Chcete vidět derby Sparta – Slavia? Jste zvědaví, jak si Viktoria Plzeň povede v základní skupině Ligy mistrů? Pokud ano, tak neváhejte. Pouze televize O2 TV nabídne v nadcházejících letech ty nejlepší sportovní okamžiky.

„Je to historický moment, kdy umožníme fanouškům všech klubů v první lize, aby živě sledovali výkony svých oblíbenců. Samozřejmě se to týká i nadstavbové části, kde se odehrají skupiny o titul, o postup do Evropské ligy a o udržení," říká k vysílání české fotbalové ligy moderátor Petr Svěcený.

Díky modernímu vozu společnosti O2 bude na ligové zápasy nasazena také technologie videorozhodčích. V plánu jsou tři zápasy z každého kola, jejich počet však během sezony pravděpodobně poroste.

Na obrazovkách O2 TV Sport se můžete těšit i na řadu známých tváří. Jako například na Petra Svěceného, který každé pondělí moderuje populární zábavnou show TIKI-TAKA. Přímo ze zápasů první fotbalové ligy se divákům hlásí reportér David Sobišek a novou tváří se stal moderátor a komentátor Michal Hrdlička.

Sportovní kanál přivítal nové tváře, například Michala Hrdličku.Foto O2

Unikátní multidimenze nabídne ještě víc

Díky moderním technologiím přináší O2 TV českým fanouškům i tzv. multidimenzi. Ta umožňuje sledovat několik sportovních přenosů současně, přepínat mezi různými kamerami, cokoli si zastavit, přetočit nebo nahrát. Úplnou novinkou je systém TRACAB, díky kterému je možné porovnávat v reálném čase aktuální statistiky týmů i hráčů.

Fotbal nebo romantický film? Už se doma nikdy nebudete hádat

O2 TV je dostupná pro všechny domácnosti s připojením k internetu. Stačí připojit set-top box O2 TV k síti a propojit jej s televizí. Můžete se dívat s celou rodinou a užívat si mnoha funkcionalit O2 TV. To vše na čtyřech různých zařízeních - tedy na televizi, počítači, telefonu nebo tabletu.

Samozřejmostí je i funkce zpětného zhlédnutí až 7 dní po odvysílání. Už nikdy se tak doma nebudete hádat, jestli v televizi poběží fotbal, rodinný film či seriál. Žádný pořad vám neunikne ani na dovolené. Televizi totiž na mobilu, notebooku nebo tabletu můžete sledovat kdekoliv na území Evropské unie.

Vše o O2 TV najdete na webu www.o2.cz/tv

Články odjinud


Články odjinud