4. prosince 2018 • 00:00

Švédská legenda Börje Salming otevřela v Praze svůj florbalový obchod. Během MS se v něm bude slavit

Prezentace klienta
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Charismatický idol, který odehrál 17 sezón v NHL v době, kdy evropské hokejisty považovali za zbabělce. Člen Síně slávy, hokejová ikona Toronta, které postavili u stadionu sochu. Hokejová legenda s vizáží rockové hvězdy. Úspěšný obchodník se sportovním zbožím. To vše je Börje Salming (67), který v létě otevřel svůj značkový obchod v Praze na Pankráci. 



Interiér florbalového obchoduFoto Salming CR

Obchod Salming v Praze

„Praha pro mě byla jednoznačnou volbou“, říká Salming. „Značce, nesoucí moje jméno se v České republice výborně daří nejen ve florbale, ale i v ostatních sálových sportech a také v běhání. Ale když jsem se dozvěděl, že se v prosinci koná v Praze mistrovství světa ve florbale, naléhal jsem, abychom tuto krásnou florbalovou prodejnu stihli otevřít co nejdříve“. 

Švédská legenda Börje Salming otevřela v Praze svůj florbalový obchod
Video se připravuje ...

Oslavy během mistrovství světa

„A právě během mistrovství světa se chystáme spolu s fanoušky značky Salming otevření obchodu řádně oslavit“, dodává český zástupce značky Salming Václav Culka. „Na každý den jsme připravili speciální akci na jeden druh zboží tak, aby si na své přišli všichni naši zákazníci“. „Navíc, během celého šampionátu bude možné vidět, vyzkoušet a zakoupit florbalky vyrobené speciálně pro toto mistrovství pro švédské florbalové hvězdy Kima Nilssona a Rasmuse Sundstedta za hodně výjimečnou cenu.“ 

Interiér florbalového obchoduFoto Salming CR

Autogramiáda hvězd

„Zároveň jsme pro fanoušky připravili možnost potkat obě hvězdy světového florbalu osobně! Ve středu 5. prosince dorazí Kim i Rasmus do obchodu na autogramiádu a focení se svými fanoušky. Autogramiáda začne v 15 hodin a předpokládáme, že se oba borci zdrží minimálně hodinu a půl“, uzavírá Culka.

Značkový obchod Salming najdete hned vedle obchodního centra Arkády Pankrác na adrese Na Strži 63, Praha 4 – Pankrác. 

Sledujte Instagram značky Salming a přímo stránky obchodu Salming Praha Pankrác, kde budou postupně uveřejňovány všechny novinky, které k mistrovství světa značka Salming chystá. 

Web: praha.salming.cz

Instagram: @salmingconceptstorepraha 

Facebook: @salmingconceptstorepraha

Články odjinud


Články odjinud