9. května 2019 • 00:00

Pivo ze zlaté várky oslaví první český gól na hokejovém šampionátu

Prezentace klienta
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Každý správný hokej se kromě hokejistů, trenéra a realizačního týmu neobejde bez nejdůležitější součásti týmu – fanoušků. Fanoušci hecují hráče k dobrému výkonu, podrží je ve chvíli, kdy se úplně nedaří a dokážou pořádně oslavit vítězství v každém zápase. Pilsner Urquell se rozhodl hokejové fanoušky podpořit a uspořádat prvnímu českému úspěchu na šampionátu pořádnou oslavu.



Sládek plzeňského pivovaru Václav Berka společně s trenérem hokejového týmu Milošem Říhou a českými reprezentanty proto na konci března založili speciální zlatou várku piva, určenou pro oslavy českého úspěchu na mistrovství světa v hokeji na Slovensku. Pivo ze zlaté várky zrálo pět týdnů a nyní je připraveno pro oslavu prvního českého gólu na hokejovém šampionátu. V okamžiku, kdy padne první český gól, bude se Pilsner Urquell čepovat v tisíci hospodách po celém Česku zdarma!

Plzeňský ležák si můžete vychutnat i ve speciálním vlaku Pilsner Expres, který bude vozit hokejové fanoušky na zápasy v Bratislavě. Součástí vlaku bude speciální hospoda na kolejích a pivo budou čepovat mistři svého řemesla – nositelé titulu Pilsner Urquell Master Bartender.

Prvním gólem ale podpora českých hokejistů rozhodně nekončí. Pro všechny, kteří chtějí naše hokejisty podpořit a ukázat jim, že za nimi stojí a věří jim, jsme připravili virtuální dres ve filtru na Facebooku. Oficiální soupisku hráčů, kteří odjedou do Bratislavy, už známe. Ale přidat se k týmu a ukázat nároďáku, že za nimi stojí celý hokejový národ, jde i nadále. Stačí použít filter, obléknout na sebe virtuální dres a zapsat se tak na nejdelší hokejovou soupisku na světě. Zapojte se také a staňte se součástí nároďáku!

Články odjinud


Články odjinud