13. května 2019 • 00:00

Úspěšný týden? Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český národní tým má za sebou úvodní dva duely na světovém šampionátu na Slovensku. Po bitvách se soupeři ze severu Evropy čeká svěřence Miloše Říhy silné Rusko a pak Lotyšsko, Itálie a v neděli Rakousko. Zapíše Voráčkova parta do skupiny pořádnou porci bodů a urve co nejlepší výchozí pozici před play off? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma.



Z nejbližších čtyř soupeřů je papírově jasně nejtěžším sborná s 15 hráči z NHL a 12 olympijskými vítězi. Spoléhat bude mimo jiné na nejlepšího střelce zámořské soutěže Alexandra Ovečkina (51 gólů) z Washingtonu nebo nejproduktivnějšího hráče Nikitu Kučerova (41 + 87) z Tampy Bay. Na závěr týdne pak Čechy čeká Rakousko, které na loňském turnaji vzájemný mač prohrálo 3:4. Kdo bude slavit? Vsaďte si a sledujte MS na Slovensku živě na TV Tipsport. Získejte navíc 500 Kč zdarma na první sázky!

Lotyše musíme dát!

„Před utkáním s Lotyšskem bychom měli mít na kontě něco okolo čtyř bodů. Pokud chceme postoupit, tak musíme tento mač jednoznačně vyhrát. Pak nás sice hned čeká Itálie, ale v tom bych problém neviděl. Díky pozdějšímu začátku MS jsme posíleni o hráče z Ameriky, a navíc budeme hrát takřka v domácím prostředí,“ uvádí v analýze s maximální důvěrou tipér lapcik99.

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud